Försenad match...


   Efter många om och men fick äntligen publiken i sporthallen kolla på match, en match som började lite knackigt men som Granlo ändå lyckades vinna med 9-5 :)

   Ja, som sagt.
Matchen blev framflyttad eftersom bussen som skulle ta Odelberg upp till Sundsvall stod still efter halva vägen pga olycka och ingen visste när dom skulle vara framme. Först var de sagt att matchen skulle börja 16.00, sen 16.30, sen 17.30. Men den började inte förän 18.30...Många i publiken hade då redan gått hem, men som inbiten Granlo BK-fan är de ju klart man sitter kvar på dom hårda bänkarna med träsmak i rumpan och hejjar fram laget till seger denna gången! ;)

  Igår hände inte så mkt, vaknade med världens värk i nacken och hela dagen gickåt till att försöka få ngn ordning på den, utan framgång. Men efter att knaprat lite piller så kändes den ändå okej. Tur att jag ska till massören snart! Annars blev de bara lite tvtittande :)

   Nu är de ännu mer tv som gäller, hockey närmare bestämt. Washington-Ottawa, så jag ska kolla vidare :) Ha en bra kväll allihopa!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0