Mammas dag :)


   Gårdagen: Började med att jag klev upp runt halv två efter att ha jobbat natten, åkte och solade och sen hem för att göra mig i ordning och åka iväg till Darling´s stuga ute i Bergafjärden på "18"-årsfest. De blev en ganska lyckad kväll om man bortser från vissa saker :)

   Idag: Är de ju morsdag, grattis på morsdag förresten alla mammor, alla mammors mammor osv ;) Har iaf ganska precis kommit hem från fika hos mormor. Vi har även kollat på Elitloppet, en tradition vajre år :) Nu har jag varit ute med katten och Picasso en stund medans jag väntar på att maten ska bli klar :)

   Skulle behöva städa lite på mitt rum också, men vi får se om de blir ngn tid över till de ikväll.

                





Fredagsmys?


   Nejdå, inte för mig, här blir de jobb som vanligt. Men imorrn blir de iaf ledighet och hör och häpna Erika ska dricka alkohol för första gången sen januari. Jag ska nämligen ut till Bergafjärden på födelsedagsfest, fast jag vill ha lite varmare väder så man kan vara ute. Hoppas på en lyckad kväll med dom bästa! :) ♥

   Nu sitter jag bara hemma efter dagens jobb och träning och ska snart äta mat, tänkte även hinna se lite på talang innan de bär de av till jobbet igen. :)



HEMSKA DAG!


   Tråkdag, tråkväder, tråkjobb, trött som ett as! Idag är de inget som går som jag vill och alla är bara sura och griniga...

   Ska iaf snart iväg till mormor och äta middag, hon om ngn kanske kan få mig på lite bättre humör. Hoppas! Sen bär de av till Erik en sväng för att kolla på andra delfinalen av eurovision, jag som är så intresserad. Men de kanske kan bli trevligt ändå.



Onsdag

  
   Länge sen man skrev här igen då, men de ska bli en förbättring snart hoppas jag... Är så JÄVLA less att sitta vid den här datorn så de blir inte så ofta!

   De har inte hänt ngt speciellt sen sist jag skrev förutom att jag har varit hästvakt nu i veckan så de har blivit mkt ridning, dubbla ridpass idag ;)

   Nu ska jag se till att få lite mat i magen och sen ska jag inte röra ett finger innan de är läggdax!

   ♥ ÄLSKAR MIN PICASSO, MINA VÄNNER, NÄRA OCH KÄRA, NI VET VILKA NI ÄR! ♥



Trasig dator :(

   Nu var de länge sen jag skrev igen, men den här gången finns en anledning. våran bärbara dator vägrar att starta och jag är för lat att sätta mig vid mammas och pappas stationära SEEEGA dator, men idag gör jag ett försök :)

   De har inte hänt spciellt mkt den senaste tiden förutom jobb. Eller jo, igår var ju Picasso på utställning igen, den här gången en mkt större än den första (drygt 800 hundar var med). Vi kom hem med tre nya rosetter, han vann sin klass och fick ck = certifikatkvalité och blev 4:e bästa rashane. Jag är jättenöjd! :) Ni får tänka på att han är inte färdigvuxen än, en Golden har inte vuxit klart förän vid ca 5 års ålder och Picasso har inte ens Fyllt 2 år. Så de är riktigt bra! Nu väntar förhoppningsvis Sollefteå och Hudiksvall i sommar :)

   Väntar på bilder från Jeanette som var med som "hjälpreda" ;)

                      Här är en bild från förra utställningen bara för att fylla ut inlägget lite ;)
 
                
                                                                                 ♥



Norges nationaldag :)

  
   Efter drygt fyra timmars sömn var de dax att fara på jobbet, jag som verkligen HATAR att kliva upp på morgonen. Vaknade till ngn minut innan klockan ringde imorse och var pigg men hann somna om och sen var de inge roligt att kliva upp. Men man måste ju! Väl på jobbet har de bara flytit på, efter lördagskvällen klarar jag allt ;) Sen när jag slutade kl 15 trodde jag att jag skulle få åka hem, men tji fick jag. Dom hade lagt in ett möte kl 15.30 och jag kom inte därifrån förän 17.45 och då skjutsade jag pappa på jobbet och sen iväg på träning :)

   Väl hemma igen blev de Cesar millan innan vi tog en långpromenad med hundarna i de härliga vädret. Sen tog jag en tripp ut till Erik i SKönsmon och nu sitter jag bara här och ska snart hoppa in i duschen och efter de blir de sängen, förhoppningsvis lite tidigare än igår (somnade vid 4) :)

Säger väl nattinatt nu då :) ♥



Lååång dag igår...


   De blev ingen bloggning igår, har haft fullt upp...

   De började med att jag klev upp vid nio och och åkte ut till Riby Gård och red islandshäst i tre timmar, de var de roligtste jag har gjort på mkt länge! De slutade med att våran "ledare" gick längst bak och jag och Jeanette var längst fam och fick "springa" så fort vi ville ;) Mattias (ledaren) sa; "att jag hamnade här bak måste tyda på att jag litar på er ganska mkt" ;) Sen fick vi fika och satt och myste i de fina vädret.

   Efter de tog jag och Jeanette med oss båda hundarna och åkte och satt oss på en brygga i Sidsjön och bara njöt i solen. De var lite roligt, för vi trodde att de var bryggan som kluckade, men helt plötsligt så fick vi svar på vad de var. Picasso hittade flera grodor i vattnet som simmade runt och lät. Dom var så söta! Som Jeanette sa; "Erika, du och djur" :P De är så sant, jag gillar djur. Undantag när dom har mer än fyra ben, men då kanske de är insekter? Aja, äckliga är dom iaf! ;) 

  Sen på jobbet så var de en mindre kyckad kväll, de var två stycken som hade sjukanmält sig så vi hade problem att få tag i folk som kunde jobba med så kort varsel så de slutade med att jag stod där med 3 stycken nybörjare och hur mkt folk som helst. Men vi löste de ganska bra till slut, men jag var inte hemma förän kl.5 imorse när vi egentligen ska sluta kl 4. Kan ni tro att jag har sovit som en stock i natt!? ;)

   Idag så har de inte hänt så mkt, åkte hem och åt middag och kollade lite på hockey-VM (Danmark-Ryssland) och sen när pappa åkte till jobbet tog jag, mamma, johan och anna en lååångpromenad med hundarna uppe i skogen här ovanför Bergsåker. Och de var så skönt väder att vi aldrig ville gå hem. När vi väl kom tillbaka berättade Anna som hade stegräknare att vi gått närmare 1,2 mil. Nu var egentligen sagt att vi skulle bada hundarna inför utställningen till helgen, men de var ingen som hade ngn motivation till de så de blev ännu mer hockey (Sverige-Kanada).

   Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir de sängen eftersom jag ska upp och jobba imorrn...

   Hoppas på att Jeanette skickar lite bilder från igår så jag kan dela med mig av helgen! :)


 


Lite besviken måste jag säga :/


   Fredag idag då, skönt att vara ledig för en gångs skull :)

Nu sitter jag och kollar på Postkodmiljonären och efter de blir de Talang 2010. Sen ska jag vara "barnvakt" eller de är väl mer "vara med en kompis" hon är 12 år :) Kanske blir de en film el ngt. Några förslag på vad man kan se?

   Sen blir de att försöka komma i sänga ganska tidigt, för imorrn går bilen mot Timrå och Ribygård för att rida islandshäst. Ska åka strax före 10. Men de är ju rena barnleken för mig nu när jag lyckats vända tillbaka på dygnet ;) Och imorrnkväll nalkas de jobb som vanligt...

Nu ska jag fortsätta att kolla på tv, hörs kanske senare! :)



Min lediga dag!

   De är nästan så att man får dåligt samvete när man missar att blogga en dag ;)

   Idag på min lediga dag har faktiskt inte hänt så mkt, sov halva dan eftersom jag jobbade dubbelt igår så jag var ganska trött när jag kom hem. När jag väl vaknat till liv åkte jag och Johan till mormor på middag som vanligt på torsdagar och de är alltid lika gott :) 

   Nu har jag precis kommit hem från stallet, blev lite sent kanske. Men de är ju sån jag är. Var ute och red en sväng i regnet, men de var faktiskt ganska skönt måste jag säga. De är ju trots allt ganska varmt även fast de regnar ;) 

   Funderar på om jag ska ta mig ett bad nu och sen krypa ner och försöka somna ngn gång. Sista arbetsdan för denna vecka imorrn, förutom lördagkväll. Ska även åka och rida islandshäst med tjejerna på lördag och de ska bli riktigt roligt. :) Hoppas bara min darling bestämmer sig för att följa med iaf annars kommer jag bli ledsen, SNÄÄÄLLLLLA DARLING!!!

   FÖRRESTEN! För er som inte vet så har min mobil bestämt sig för att inte fungera så jag har pappas så länge, men jag har inga nummer kvar :( Dom viktigaste numren kan jag, men skickar ni iväg ett sms så kan ni ju skriva erat namn också så slipper jag sitta och försöka lista ut vilka ni är :P

Nä, nu säger jag gonatt mina goda vänner. Älskar er allihop! ♥
                         


Trött trött trött!


   SOVA SOVA SOVA, SÄNG SÄNG SÄNG!!! Nu tänkte jag och Picasso snart krypa ner och kolla på ngn film, känner på mig att jag lär somna ganska snabbt ikväll. Bra så kanske jag kan vara någorlunda pigg när jag ska upp kl 08.00 imorrn, fast de är tveksamt. De värsta jag vet är att kliva upp när klockan ringer, men så fort jag klivit upp brukar de gå bra. Måste vara pigg när jag ska jobba dubbelt + att de är ridning imorrn också ;)
                                
   Nattinatt! ♥



Tisdag...


   Hade ingen ork att skriva ngn blogg igår, var så fruktansvärt trött. Men nu är jag pigg och vaken igen :P

   Måndag: Jobb som vanligt, lite folk så de fanns inte så mkt att göra. En ganska skön start på veckan :) Sen var jag och min darling och tränade Bodypump
 
   Idag: Har jobbat idag också, inte så mkt folk idag heller. Efter jobbet har jag suttit ute i solen en stund med mamma och nu ska vi snart bege oss mot ryggis och gå några varv i spåret med hundarna medans Johan tränar :)

   JAG ÄR SÅ GLAD ATT VÅREN ÄR HÄR!!!



En bättre dag! :)


   Jag som hoppades på en bättre dag idag och fick de jag ville ha! :) Klev upp 06.30 för att åka iväg till Härnösand på utställning. Hade inte förväntat mig så mkt eftersom de var första utställningen, väl där så vann vi först våran klass som var unghundsklassen och fick tom ett hederspris för att han var så fin, i och med de gick vi vidare att för tävla om bäst i ras. Tror ni inte att vi vann den också och fick en till rosett! ;) När vi skulle tävla om vem som var bäst i gruppen så kom jag tvåa och gick inte vidare. Men domaren sa att jag skulle fortsätta eftersom han var så pass ung och att hon trodde de kunde gå riktigt bra längre fram :) Och Picasso är iaf två rosetter rikare. Jag kan inte vara mer än nöjd, de här kommer jag leva på länge!

   Domarens kommentarer; En kille med vackert huvud, bra bett, vackra ögon, härlig topline, välutfylld bröstkorg för sin ålder, passande vinklar runt om, bra ben och tassar. Ngt glad svans (håller den för högt), rör sig väl från sidan ngt ostabilt fram. Vacker päls! Lycka till i framtiden!

   Jag är så stolt över min lilla prins, de var precis som han aldrig gjort annat i hela sitt liv :)

   När vi kom hem var jag ute en  sväng med katten i koppel som dessutom är betydligt piggare idag och Picasso var också med såklart ;) var ute och bara myste i solen tills vi skulle äta. Sen gick jag och mamma ett varv runt Sidsjön med hundarna medans Johan hade fysträning med sitt innebandylag :)

   En RIKTIGT lyckad dag med andra ord!

   Nu ska jag ta ett bad och sen lägga mig i sängen och hoppas på att jag somnar så jag orkar upp och jobba imorrn kl. 10. Lär sova ganska gott i natt med tanke på allt bra som hänt idag och att de bara blev ungefär 3 timmar natten som var :)

                                             Lägger upp några bilder på min sötnos!

                
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 
                
                                                       Är han inte vacker så säg! ♥




Strul...


   Idag har de varit en minst sagt strulig dag. Vaknade relativt tidigt efter jag hade jobbat mina 13 timmar igår, klev upp strax efter kl 13 och åkte hem. De var meningen att vi skulle åka ut till Birsta tidigt och köpa utställningskoppel till mammas hund. Jag hade redan ett som jag fått av Nataly, tack gumman! Men när jag kom hem märkte jag att min ena katt inte betedde sig som han brukar, så jag har suttit hela dan och ringt runt till veterinärer i hela Sverige och ingen svarade. Typiskt att sånt här alltid händer på helgerna när de är stängt överallt. Men till slut så fick jag iaf tag i distriktsvererinären här i Sundsvall och hon sa att vi skulle avvakta tills imorrn och se om de blev bättre annars skulle vi komma in med honom så nu känner jag mig lite lugnare och han har blivit lite piggare under kvällen :) Vi tog oss iaf ut till Birsta innan dom stängde.

   Vi har även grillat för första gången i år! :)

   Nu ska vi gå ut med hundarna en sista gång och sen duscha av deras tassar och frisera till dom så dom är fina till utställningen imorrn :)

   Hoppas imorron är en bättre dag!



Hem och vända...


   Har ganska precis kommit hem. Efter jobbet så åkte jag och vaccinerade Picasso eftersom han måste ha den sprutan till utställningen på söndag :) Nu ska jag snart tillbaka och jobba ett 8-timmarspass, tror ni jag kommer vara lite trött sen? ;)

   Nu ligger jag bara i soffan och vilar mina fötter och kollar på Simsons och funderar över ngt att äta eftersom de inte blev Bite Line idag som planerat... hmmm...



Fotbad! ;)


   Sitter här med fötterna i ett fotbad, de var behövligt efter snart en veckas jobb med nya skor. Jag har så djävulskt ont i fötterna! Och de är inte slut än, jag ska nämligen jobba dubbelt imorrn... 
   De börjar gå ganska bra att komma upp på morgonen och jag känner mig faktist mkt piggare när jag väl vaknar till liv än om jag sover halva dagen ;)

   Efter jobbet gick jag en sväng på stan med mamma och pappa, tyckte att jag behövde ännu ett par skor så de blev ett par svarta tygskor ;) Sen åkte jag till mormor och åt och efter de blev de träning. Jag har hunnit med ganska mkt idag och dagen är inte slut än heller, jag tänkte åka och hälsa på Erik en stund också!! :) ♥


 

 

Visste ni...


att jag vill köpa en iphone, kan ju göra de nu när jag har ett jobb :) 
att jag har
världens bästa familj.
att min senaste kyss de ni ;)
att jag lyssnar mycket på Dire Straits, de funkar alltid ;)
att jag funderar på ngt att äta just nu. 
att jag pratar ofta med mig själv, får de bästa svaren då.
att jag inte gillar djur som far illa pga dålig omsorg.
att min första riktiga kyss var... De minns jag inte ens.
att jag avskyr när folk snackar om saker de hört utan att ha en aning om sanningen.
att kärlek gör att jag känner mig trygg.
att jag gillar min hund Picasso? ;)
att jag alltid/aldrig kommer att växa upp. (Fast jag är inte som dom trotsiga treåringarna som springer runt på Oscar vissa fredagkvällar)
att jag är förälskad i saker eller vad? Ngt som jag alltid har med mig överallt är mobil och Lypsyl. Får ALDRIG glömmas!  
att sist jag grät var när jag tänkte på sommaren.
att min mobiltelefon är bra, men jag vill ha en bättre ;)
att när jag vaknar på morgonen kan jag ligga och dra mig i timmar om jag får.
att innan jag går och lägger mig måste jag göra alla dom tusen saker jag kom på just då bara för att slippa lägga mig.
att jag just nu tänker på vad jag ska svara här ;)
att i morgon kommer jag jobba, äta middag hos mormor sen träna.
att jag hoppas att jag för en gångs skull kan komma i säng i tid så jag slipper vara så trött dan efter.
att jag verkligen vill ha SOMMAR!!!

   Hittade den här på Natalys blogg och var tvungen att sno den ;)



Tredje dagen


   Så har halva veckan gått redan... Tiden går så jävla fort! Nu börjar jag komma in i jobbet riktigt och de är ganska roligt, förutom att jag får ont i fötterna och att jag jobbar ensam. Fast jag har ju iof folk runt mig hela tiden ändå så de blir nog bra till slut :) Slutar egentligen kl 15.00, men jag har inte varit hemma före kl 16 en dag. De är väl också ngt som kommer med tiden, att jag gör sakerna fortare och inte är så jävla noga ;)

   Ikväll har de varit ridning som vanligt och som vanligt gick de jättebra! Hade hoppning idag och alla som känner mig vet att jag inte är ngn hoppmänniska, jag tycker de är jättesvårt att mäta avstånd osv. men samtidigt är de roligt. Hade Mazerati, jag gillar den hästen och har börjat hitta alla "knappar" på honom så de ska bli kul att se vart de leder... :)

   Nu ska jag titta på Efterlyst och sen kanske jag skriver några rader innan jag lägger mig.


        Blir så korta inlägg ibland så jag fyller ut med en bild på hästen som jag red idag ;)

 
                                        




Andra dagen...


   Andra dagen på jobbet avklarad och de flyter på ganska bra måste jag säga, hade bara en liten miss och de var att koka för lite kaffe men de löste sig till slut :) De var mkt folk som kom och åt idag och även fast jag slutar kl 15.00 så kom jag inte därifrån förän 15.45, jag tyckte inte jag behövde stressa jag hade ju inget annat viktigt att göra så...

   Nu sitter jag här och ska snart bada Picasso, blev bara att vi badade Fabbe igår mer hann vi inte med. Sen blir de sängen och ngn film tills jag somnar, tror jag kommer sova ganska gott i natt. Har som jag sagt många gånger förut väldigt svårt att sova på natten eftersom jag är van att vara vaken då så de har inte blivit allt för många timmar varken igår eller förrgår. Men jag överlever nog! :)

                                  







bada hundar ;)


   Ja, då har man varit och tränat också. Känner mig ganska duktig att jag tog mig iväg till gymmet även fast jag ät trött, men träningen gick iaf bra och till och med axeln ville vara med idag ;)

   När jag kom hem kollade jag på Cesar Millan som vanligt och fick reda på att hans hund "Daddy" inte lever längre, han blev hela 16 år och han dog den 19 februari i år. De är nästan så man vill gråta! Jag vet ju själv hur de känns att bli av med ett/flera älskade husdjur. Daddy fanns nog i många hjärtan världen över och de finns många som sörjer honom, jag är en av dom :( R.I.P Daddy!

   Nu har jag precis kollat på 2 1/2 män och ska snart bada hundarna inför utställningen på Söndag. Måste bada dom ungefär en vecka innan så pälsen hinner lägga sig och att dom slipper se ut som troll :P

                         
                  
                                               Cesar Millan och hans hund Daddy! ♥



Första arbetsdagen


   Ja, då var första arbetsdagen avklarad och de gick väldigt bra faktiskt. Men de kan ha att göra med att de var lite folk, hoppas de blir lika lite hela veckan så jag får lite tid på mig att komma in i de hela :) Dock är jag väldigt trött, kan som sagt inte somna på nätterna och i natt var inget undantag, men de blev några timmars sömn iaf...

   Nu ska jag slöa i soffan en stund sen ska jag ta mig i kragen och åka och träna ;)

                        


Tråksöndag :(


   Imorrn börjar jag min första jobbdag och jag känner mig inte speciellt laddad kan jag säga. Inte för att jag inte trivs på jobbet, tvärt om. De kommer att gå bra att kliva upp och jobba till sommaren kommer, men sen medans ALLA andra ligger på stranden kommer jag sitta inne, när jag väl slutar kl.15 och åker till stranden är alla påväg hem. Jag som går runt hela året och väntar på sommaren så när den väl kommer får jag inte vara ute i solen iaf :( Men de löser sig nog på ngt sätt hoppas jag. Ska försöka få iaf ngn veckas semester, bara jag hittar ngn som vill och kan utföra jobbet...



Dålig planering...


   Hur kommer de sig att alltid när jag planerar ngt så blir de ALLTID mkt senare än jag tänkt mig i början. Så är de varje gång, undra vad de kan bero på? :P Just den här gången var de planerat att jag bara skulle hem på middag och sen åka till Erik, men här sitter jag fortfarande hemma och jag och mamma har fortfarande inte varit ute med hundarna än. Måste bli bättre på att planera tror jag! ;)

                                                                



Trött trött trött!


   Gårdagen var minst sagt stökig, blir lätt så när der var 18 på Oscar och dom beter sig som trotsiga treåringar! Kan adrig tänka mig att Johan skulle bete sig så... Vi öppnade iaf kl 22 och till skillnad från en vanlig kväll när vi öppnar 23 och folket börjar droppa in runt midnatt så står dom och hänger på handtaget redan aspackade innan vi öppnar. När dom redan är full när dom kommer så blir de inte så att dom köper så mkt i baren och då blir de mindre dricks till oss. :P :( Tycker att de är skönt att de oftast är 23 där så man slipper alla småbarn!!! VÄX UPP NGN JÄVLA GÅNG!!!

   Idag har inte hänt så mkt, kan bero på att jag känner mig helt död. De är jobbigt med småbarn ;) Är iaf hemma i Bergsåker nu och ska snart äta middag :) Sen blir de nog tv hos Erik resten av kvällen, ska bli skönt att få ta de lugnt iaf en dag denna helg de är inte så ofta. Plus att jag tänkte sola om de blir tid över :) Lär kanske bli en Promenad med älsklingsvovven också ;)

   Kanske jag skriver ngt mer sen om jag kommer på ngt att skriva dvs :)



RSS 2.0