IDOL!


   Har precis kolla på Idolreprisen från tidigare ikväll och jag måste säga att jag är helt såld, JAY SMITH vilken jävla stjärna. Han kommer att ta hem hela idol. Kom ihåg vart ni hörde de först ;)

  
Annars idag har
de varit ridning och de är såklart lika roligt varje gång! :) Fast jag får alltid rida dom svåra hästarna, Lukas som jag red idag är bara 6 år och vi skulle delvis trava över bommar som låg på marken, ngt han aldrig gjort förut. Ridläraren (Carina) hade lagt ut fem bommar, vi kom hela tiden över dom två första sen hoppade vi länghopp över resten förutom en gång i slutet på lektionen när vi kom över tre stycken ;) I övrigt är de en väldigt trevlig häst som är väldigt snäll att pyssla med :)

   Imorrn ska jag ta med mig Picasso ut i vad som förhoppningsvis är sol och knäppa lite bilder, har tänkt göra de flera dagar nu men de har hela tiden kommit saker i vägen. Sen ska jag rida Alice och hoppas på att jeanette följer med på en tur :) Efter de ska jag och Johan till mormor och äta middag :)

  Och i helgen ska vi åka på en tripp ner till Sthlm och kolla på när Granlo spelar ut Odelberg med sin fina innebandy ;) Vi ska tydligen åka ner redan på fredagkväll, bo på hotell och äta hotellfrukost

                                                                                                                        


Photoshop?


   Så var denna helg till ända, har inte fått så mkt gjort men när jag tänker efter har den varit ganska bra ändå med trevligt sällskap. Och imorrn drar jag igång med träningen igen :)

   Igår vaknade jag på fel sida och dagen blev inte så mkt bättre. Förutom innebandyn som Granlo vann med 7-2 så var de inte mkt som gick min väg. På kvällen skulle Standut Blakk spela på Aveny, var sugen att gå en sväng men jag kände inte att jag kunde lämna Anna och Erik så ist gjorde jag absolut ingenting, Anna satt vid sin dator och Erik vid sin och jag jävlades med att försöka lära mig photoshop som Erik hade installerat på min dator. Så här i efterhand måste jag be om ursäkt för mitt humör när jag insett hur jävla svårt de faktiskt är :) Jag har iaf lyckats göra en bakgrundsbild till datorn och de var de som var målet igår eftersom min dator är så liten och man måste förminska bilderna, de tog sin lilla tid. Men för stunden så är jag ganska nöjd!

   Idag har de inte hänt så mkt heller, åkte hem ganska tidigt så vi hann äta hela familjen innan pappa började jobba. Sen frågade min älskade bror om jag ville följa med och fika på Barista men honom och Andrea, han bjöd ♥ Roligt att dom ville ha mig med :) Efter de så har Andrea försökt att visa mig lite mer hur photoshop fungerar, inte så lätt för en sån som mig som inte kan ett jota om datorer över huvud taget ;) Lite fattar jag nu men de är lååång väg kvar. Snällt av Andrea att hon tog sig tiden att hjälpa mig, hoppas de ger resultat. Tack! :)

   Nu ligger jag i soffan framför tv:n som vanligt, vilket jag är väldigt duktig på ;) Men imorrn är de ny vecka och med de ännu mer träning om nacken håller :)

                 Bakgrunden jag gjorde igår, den får bli mer avancerad bara jag kan lite mer :)

                

                                                                                                                      


Lite bilder :)


   Här kommer lite bilder och dom är inte på Picasso denna gång ;) Nu är de kissekatternas tur att stå i rampljuset ett tag, jag har ju trots allt vad som måste vara dom gosigaste katterna i världshistorien! ;)

                                                               
Måns:

                          
              

                                                                Nova:

                 
                    

                                                           Goskissarna:

         

                                                                                                                       


 
  

"Barnvakt"


   Jag och Picasso har varit stadsbor i natt och fått sovit i en säng med Tempurmadrass, lyxigt eller vad? ;)

  
Som sagt,
jag och Erik är "barnvakt" (läs: SÄLLSKAP) åt Eriks syster Anna i helgen när resten av familjen är på en weekend i London och eftersom Erik jobbade både i natt och ska jobba ikväll också fick jag den äran att göra henne sällskap ist :) Igår var vi på bio och såg Grown ups, en film som jag länge velat se men som vanligt hade jag för höga förväntningar och blev besviken :/ Visst skrattade man emellanåt, men jag tyckte inte filmen hade ngn direkt handling...

   Just nu sitter jag hemma och ska väl ta mig i kragen och hoppa in i duschen snart, men de är Simsons på tv:n så de kan vänta ett tag. Efter de blir de lite mat och sen bär de av hem till Erik där Anna redan är och väntar på mig, blir nog lite Idolkollande och allmänt fredagsmys tills Erik slutar. Sen blir de nog ngn film, har faktiskt en film kvar att se av dom vi hyrde och jag håller tummarna att jag slipper bli besviken igen :)

   Imorrn är de premiär av innebandyallsvenskan i sporthallen kl.16 Granlo BK-Hässelby SK, förhoppningsvis får jag med mig både Erik och Anna. Jag hoppas även att NI är där!? Och vi hoppas på säsongens första vinst! ;)

                               Dagbladet har gjort ett repotage om min älskade bror ♥

             

                                                                                                                      


Ny frisyr?


   Jag kom helt plötsligt på att jag skulle klippa kort, sen efter lite övervägan blev jag tveksam. Skulle vara roligt att prova ngt nytt samtidigt som om jag ångrar mig så är de mkt hår som ska växa ut igen :S Just nu känner jag mig lite kluven, kanske ni kan komma med några tips och råd? :)

                                          Eventuella frisyren jag tänkt mig?

         

                                                                                                                    


Ridning :)


   Nu är de snart onsdag och ridning igen, tänka sig att jag fortfarande efter nästan 20 år på ridskolan längtar lika mkt varje gång! ;)

   Igår var jag
helt död, efter att ha sovit alldeles för länge (ca 12 timmar) var jag ändå duktig att släpa mig iväg till gymmet för ett bodypumppass med bästa Darling och de gick faktiskt förvånadsvärt bra när jag väl vaknade till liv :) Efter de tog jag och Erik och kollade klart på filmen jag inte orkade se kvällen innan (prinsessan och grodan), riktigt bra film måste jag säga. Rekomenderas starkt! :)

                                                  

   Nu har jag
precis kommit hem från stallet och en ridtur i mörkret med Albi, Linnea och Alice. Alltid lika mysigt :) Tänker varje gång jag åker till stallet att "ikväll ska jag inte bli så länge" och ändå så är jag aldrig hemma före kl 21 ngn gång ;) Hade ju tänkt hinna se Idol som började kl 20 men de var bara att skrinlägga, får kolla på reprisen i natt ist!

   Imorrn är de onsdag igen och ännu mer ridning står på schemat, jag åker till stallet tidigt som vanligt så jag får umgås med mig kära ridgrupp. Och imorrn ska jag även hinna hjälpa till att frisera en häst och så ska Linnea träna med Alice kl 18 så jag tänkte försöka se kolla lite på henne också, en fullspäckad dag med andra ord ;) Självklart ska Picasso också följa med!

   Nu blir de lite mat innan jag slänger mig i soffan framför tv:n där jag tänkt att spendera min kväll :)

Stallkatten "Stumpen", bli inte förvånade när han en dag är borta och jag har tre katter ist för två ;) 
                                                            Han är så go!

              

                                                                                                                     



Val :)


   Nu blir de spännannde att se vilka som vinner, är inte så insatt men känner ändå att jag röstade rätt :)

   De har varit en lång dag, efter att fått sova ynka tre timmar så bar de av upp till stallet för dressyrtävling. Jag är faktiskt riktigt nöjd med min insats på en svår häst :) Efter de tog jag och mamma en långpromenad med hundarna, in till stan och tillbaka (drygt en mil). Sen har vi som sagt varit och röstat :)

   Igår hyrde Erik och jag film, stod och valde lääänge innan jag hittade filmen som jag verklingen ville se! "I love you Phillip Morris". DEN ÄR INTE ATT REKOMENDERA kan jag säga er, om man inte är intresserad av bögsex dvs ;) Jag brukar inte vara den som blir äcklad, men de var faktiskt för mkt! Som tur var så hyrde två filmer till som vi ska se ikväll om vi hinner  och förhoppningsvis är dom sevärda :) Hoppas bara att jag håller mig vaken!

                                     Passade på att ta några höstbilder :)

                      

                                                                                                                     


   

Dagvill...


   Har precis suttit här och fått tagit bort de jag skrivit om att jag inte gillar söndagar, För de är ju LÖRDAG idag ;)

  
Som sagt, lördag idag! Har precis kommit hem från innebandy och andra träningsmatchen för helgen. Gick väl inge vidare för grabbarna idag, men dom har haft en tung vecka. Så jag förlåter dom ;) Ni får ta nya tag till helgen när serien drar igång på riktigt!

  Nu sitter jag och slökollar lite på tv och väntar på maten, sen blir de att läsa dressyprogrammet inför imorrn som jag inte ens tittat på än för jag vet inte vart de är. Kanske dax att leta reda på de, eller vad tror ni!? Annars blir de nog en hel del TV ikväll också, men de är väl inte så ovanligt när de gäller mig. Vi håller liksom ihop i både vått och torrt ;)

           Jag och Mazze ska göra debuten på dressyrbanan imorrn, önska oss lycka till!

                               

                                                                                                               






Snart helg :)


   Snart är de helg igen och en vecka till av mitt liv har gått, att de går så jävla fort. Önskar att man kunde stanna tiden och gå tillbaka, saknar Granlo och allt som hände där under tonåren!
    Men de är som de är och de är bara att ta de som de kommer, jag överlever nog de också :)

  
Igår var de
ju ridning som vanligt och som vanligt gick de hur bra som helst, kan inte gå annat än bra om man sitter på hästen man trivs bäst med. De var hoppning och vi valde att rida ute, var nog i de kallaste laget men än funkar de bara man klär på sig :) På söndag är de återigen tävling och den här gången är de dressyr som står på schemat, håller tummarna för att de går någorlunda iaf :)

   Nu sitter jag och väntar på att Idol ska börja, missade ju de ikväll så måste se reprisen... som börjar precis NU!

                                                           Myshunden ♥
            

                                                                                                                  


Underbart!


   Ibland vill man inte inse hur bra man egentligen har de, kolla bara på mig. Jag har världens underbaraste familj och pojkvän, dom bästa vännerna man kan ha (ni vet vilka ni är) och sist men inte minst så har jag ju Picasso. Tänk hur en enda individ kan förändra livet för dig, jag är så glad att jag köpte dig och ångrar inte för en sekund dom konsekvenser de medförde ♥ 

             

   Vaknade för ett tag sen, pappa håller på och kör med en slipmaskin i trappen för att den ska fixas till. Inte lätt att sova då när till och med jag vaknar av oljudet, jag som brukar sova genom allt! ;) Sitter nu och kollar på lite tv och väntar på att Anna ska sluta skolan så vi kan åka och rida, Jeanette är sjuk idag så Anna ska rida ist. Funderar på vart vi ska rida, känns som jag redan ridit alla vägarna tusentals gånger redan så de skulle vara roligt med lite omväxling. Vi får helt enkelt se vart de bär av :)
 
                                                                                                                          


Ännu en helg till ända...

 
   Ja, då har en ny vecka startat...

  
Igår var jag
som sagt i Härnösand på tävling och de gick ju inte alls som jag tänkt mig, så nog pratat om de. Får ta igen de på tävlingen till helgen ist :) 

   Idag sov jag ut riktigt, eftersom de blivit dåligt med sömn senaste dagarna. Sen har jag varit och tränat bodypump med Jeanette och Sofie på EGO :) 

   Funderar på om jag ska anmäla mig och Picasso till en grundkurs i Agillity och se vart de leder, förhoppningsvis tyckr han att de är roligt och vi kan fortsätta. Agillity var ju faktiskt taken från början men vi ramlade in på utställning ist och de har ju gått bra de också. Kan vara roligt att prova på ngt annat. Och på tal om utställning så är de snart dax igen, den 10:e oktober i Nordichallen, då ska mamma få ställa ut Picasso eftersom jag blir så nervös. Så får vi se om jag tar Fabbe ist om han ska vara med, annars får jag sitta på sidan och hålla tummarna :)

   Nu ligger jag och latar mig i soffan och kollar på lite tv, men snart ska jag ta mig i kragen och åka till Erik :)
  
                

                                                                                                                    




  


More testing ;)


Testing, testing, testing... Måste bara se om min underskrift som jag gjort passar in :P

                                                                                                                



Dan före dan...


   Jag förstår fortfarande inte varför de hr blivit som de blivit, men nu har iaf superhjärnan jag kommit fram till en liten lösning. Verkar som bloggen bara krånglar när jag använder Google Chrome, nu är jag inne i Explorer och skriver och de funkar hur bra som helst! De är bara att försöka komma ihåg att skriva i de i fortsättningen :)

   Nu ska jag iaf snart hoppa in i duschen och göra mig klar så vi kommer iväg till Hööks innan dom stänger, åkte dit igår för att köpa en sak. De var den enda jag kom därifrån utan, men de är ganska vanligt när de gäller mig :P Sen bär de av ut till timrå för lite innebandy och ikväll är de plugga, plugga, plugga som står på schemat, med undantag för lite tv ;)

                                                       Ha en bra dag allihopa! ♥


 


Testar...

               
               Efter mkt klagande och många svordomar, kan detta vara lösningen?
 

   Jag är som redan sagt förut helt inkompetent när de gäller elektronik, då speciellt datorer. Min blogg har ju levt sitt eget liv ett tag. De började med lite småsaker, till att de senare gjorde mig riktigt irriterad! jag har inte kunnat byta stycke så all text bara flyter ihop, de gick inte att ha fet stil på bokstäverna och helt plötsligt var de som min dator tänkte "nämen, här kan vi göra några meningar med mindre text". Jag har ingen om helst aning hur de kunnat blivit så, så om ngn vill försöka förklara så är jag idel öra ;)

   Äntligen fick jag en länk som jag skulle installera, så jag ska testa nu om de blivit ngn förändring. Håll tummarna!



Fredagsmys :)


Efter Jeanettes inlägg tidigare idag/igår så är de väl hög tid att uppdatera lite :)

   Ikväll har de varit filmmys med kinamat hemma hos Ida, efter de att jag och Jeanette varit och tränat. De måste vi göra oftare! Så säger jag varje gång, men vi måste faktiskt ta tag i de nu... Jag menar, hon bor ju inte direkt långt borta. De är ren lathet från min sida iaf och de finns inga ursäkter!

   Säsongens första
"riktiga" innebandymatch (förutom träningsmatcherna i Umeå) var i lördags, ni som inte var där missade ngt. Granlo spelade 10-12 mot svenska mästarna Storvreta. En riktigt underhållande match!
Var även på Familjedag på Posten, ganska roligt måste jag säga :)

   Var på min älskade
mormors 80-årskalas i måndags. Vi hade jättemysigt och åt en massa gott, världens godaste smörgåstårta och sen en vanlig tårta som mormor bakat (än kan hon). Hon blev överöst med både gratulationer och presenter, vilket hon är mer än värd och hon var så nöjd. Av mig fick hon en mjukisdress, eftersom hon alltid är och känner på mina mjukiskläder så tyckte jag att de skulle vara en bra idé och mkt riktigt, tror hon har bott i den dressen sen hon fick den ;)
  
   Annars har de inte
hänt så mkt, har blivit en hel del ridning och träning. Dessutom har jag faktiskt legat i med teorin och varit riktigt duktig att läsa till tävlingen på söndag, jag vill ju inte göra ngn besviken. Allra minst mig själv, sån dålig förlorare som jag är :P På söndag gäller de iaf, ska vara ute i Härnösand med häst och allt senast kl 15. Jag har även fått med mig min egna lilla fanclub, bästa ridgruppen i hela världen + mamma och Annorna (Jansson och Läth)  De uppskattas verkligen, jag älskar er allihop. Vi har blivit som en enda stor familj under åren som gått och jag hoppas de blir många fler! ♥

Nä, om man kanske skulle gå och lägga sig så man kommer upp ngn gång imorrn...





Träning o kinamys

Imorse fick Erika veta via sms att hon skulle träna med mig och sedan äta kinamat och mysa sen med mig och Ida. Hon hade chans att protestera, men det gjorde hon inte.

Så nu väntar Golds på oss. Och sen flottig mat. En plus minus noll kväll med andra ord.

Nu håller vi tummarna att det går bra för Erika på söndag. Så stolt över henne :)!

Nää, träna vare ja, här blir man inte vältränad precis :P
/nettan

Soffpotatis <3







Fredag :)


Känns inte som jag har så mkt att berätta, därför skriver jag inte varje dag :)

   I tisdags var de nog bara ridning på schemat, vad jag kan minnas iaf. Blev en sväng till ridhuset på Alice med Jeanette och efter mkt bråk och övertalning med en tjurig unghäst gick hon tillslut som ett ljus ;)

   I onsdags var de iaf ridning. Tränade först hoppning för Johanna Hammarstrand på morgonen, jag som egentligen inte är ngn hoppryttade tog mig ändå runt en bana på ca 110-120 cm och på kvällen red jag ju i min riktiga ridgrupp. Fick rida en ny häst, han hade varit lite busig dan innan så Carina ville att jag skulle rida honom och de gick faktiskt hur bra sim helst :)

   Igår hände inte så mkt, åt hos min älskade mormor som vanligt på torsdagar och som vanligt är de alltid lika god mat! Jag och jeanette var ute på en lång skrittur, funderade länge om jag skulle våga rida barbacka och bestämde mig för att ge Albi en chans att faktiskt visa att hon inte är så busig som hon ibland kan vara. Och de gick hur bra som helst och hon var jättesnäll! :) Sen så kom ju besöket från Västerås som ska bo hos oss över helgen, de är alltid lika roligt att ha dom här :D

   Nu har jag precis varit och tränat, höll inte på att ta mig från gymmet. Bestämde att jag skulle cykla men mina ben orkade inte trampa, dom var helt stum men de blev bättre efter ett tag :) Nu sitter jag och funderar på om jag ska ta med mig Picasso på en promenad bort till stallet och kolla till hästen jg har hand om i helgen, Dacke :)

SEN SKA JAG ÄTA EN MASSA GODIS OCH SLÖA I SOFFAN HELA KVÄLLEN,
because I´m worth it! ;)

Jeanette och Manne i tisdags :)








RSS 2.0