Blixtar och dunder...

http://st.nu/start/sundsvall/1.2147752-vatten-forsar-in-i-gallerian
De var de värsta ovädret jag varit med om i Sundsvall, riktigt mysig har de varit för mig som gillar åska. Men de blev ingen ridning som planerat, de var lite tråkigt. Jag fick åka upp till stallet och ta in hästen från hagen, kan inte tänka mig att dom tycker de är så roligt med åska :) Picasso är inte heller så förtjust i åskan men de gick bättre än jag förväntat mig. De var nog för att jag var ensam hemma med hundarna och jag satt bara i soffan och låtsades som ingenting till skillnad från när pappa nyfiket springer från fönster till fönster för att kolla på alla blixtar ;) Nu väntar jag på att värmen ska komma tillbaka så jag kan sola och bada! ;)


Eclipse:)

Här kommer en liten uppdatering, har inte blivit så mkt skrivande.

Har precis kommit hem efter Twilightmaraton. Hade väntat mig att se bara senaste filmen men när jag kom dit kl 18 så fick jag vet att dom skulle visa alla tre filmerna :P Blev ganska besviken, men såhär i efterhand måste jag erkänna att de var inte så farligt. Dom bjöd på både fika och snacks ;) Alla filmerna är ju faktiskt riktigt bra! :D Så nu har jag precis kommit hem och ska väl kolla på lite mer tv innan de är dax för sängen...
Igår: Var jag som sagt ute och red medans mamma och anna gick med hundarna bredvid eller som hade en hund. jag försöker träna Picasso så att han kan följa med mig när jag är ute och rider själv och jag är så stolt över min älskling han gick fot bredvid mig och hästen när jag bad honom vare sig vilken gångart vi hade. Så snart kanske jag vågar ha med mig honom :) Vi har även anmält oss till två utställningar i juli första är i Alfta den 18:e och den andra i Sollefteå den 31:a. Dessutom fyller Picasso snart två år (15:e juli) så nu får han inte vara med i unghundsklassen längre utan nu är de öppenklass där de oftast brukar vara med fler hundar så vi får se hur de går. Men jag är ganska säker på att de kommer gå galant så wish us luck ;)
Nu ska jag fortsätta att kolla på tv, känns som jag inte gjort ngt annat senaste dagarna men vad gör väl de. Jag är ju ledig! 






Trött!

Efter en heldag i solen och årets första dopp, kikar jag nu bara in för att säga gonatt. Orkar inte mkt annat :)
Så gonatt mina kära vänner ♥


SOMMAR! :D

Nu kan jag ärligt säga att sommaren har kommit på riktigt, men de tog lång tid. Hoppas den hade tänkt att stanna länge! ÅH, VAD JAG ÄLSKAR SOMMAREN!
Just nu ligger jag ute på baksidan och myser i solen, de är nästan då att man skulle varit och badat idag. Framåt kvällen ska jag ska rida på Zacc, Michelles häst medans mamma och Anna tar en promenad med hundarna bredvid :)
"Iggepotten" var och hälsade på igen igår och han stannade kvar riktigt länge, efter att han hade ätit tog han en tupplur på våran matta under bordet och sen åt han ännu mer ;) Jag kan även säga att han är nästan helt orädd, hundarna kan springa förbi utan att han bryr sig :) Trevligt med en liten matgäst!

Här är en blid som jag tog på Bohus Malmön förra sommaren :)


Midsommar...

Och solen är återigen borta, klassisk svensk midsommar antar jag? Ikväll verkar de iaf bli lugnt, har ingen större lust att festa faktiskt för jag känner mig så jävla sliten i kroppen efter allt jobb... Ska bli skönt att bara få ta de lugnt, kolla på lite fotboll och vara allmänt lat. Då slipper man må dåligt imorrn också ;)
Jag hoppas verkligen att solen tittar fram snart igen, nu när jag äntligen fått ledigt så man kanske kan ta sitt första dopp för i år. Förra året tror jag att jag tog första doppet redan runt den 20:e maj.
Nä, om man kanske ska ta en dusch så man vaknar till liv... Sen blir de lite midsommarmat med familjen, jag har hört att de vankas lite av varje, tex oxfilé :)


SOOOL!!!

Har precis kommit hem från jobbet och nu ligger jag ute i solen för första gången på väldigt länge och Picasso har jag såklart nästan på mig, SÅ JÄVLA HÄRLIGT! ♥ Hade tänkt ligga här några timmar till jag ska tillbaka till jobbet på schemaläggning för helgdagar. Jag hoppas på lite ledighet för är de ngn som inte ska behöva jobba så borde de vara jag. Dessutom ska vi få främmande från Västerås över gatufesten och jag hade gärna spenderat lite tid med dom också :) vi får väl se hur de blir... Men hoppas gör jag iaf!
Nä, nu ska jag fortsätta att NJUTA!!!


Iggepotten :)

Har precis kommit hem efter ett träningspass i gymmet, de var riktigt skönt att träna idag även fast jag var så trött innan. Nu har jag vaknat till liv och ska snart ta en promenad med, mamma hundarna och Anna och Michelle som ska rida. :)
Förresten har vi en igelkott (iggepott) som kommer och äter kattmat hos oss med jämna mellanrum, han var hos oss förra sommaren också (om de är samma) men då hade han med sig en kompis :)
Skriver kanske mer sen...


Iphone :)

Har äntligen fått fingrarna ur arslet och lämnat in min trasiga mobil idag. Nu ska jag få en Iphone om någon vecka när inte färgen fanns inne, men jag har ju klarat av att vänta tills nu så varför skulle jag inte kunna vänta ett tag till, "den som väntar på ngt gott..." ni vet ;) Har även beställt två skal med motiv, riktigt fina! :) Jag känner mig som ett barn på julafton!
Annars idag har jag jobbat och de har väl gått bra förutom att de börjar kännas i kroppen att jag ALDRIG får vara ledig och de lär inte bli lättare under Gatufesten, förhoppningsvis behöver jag inte jobba varje dag! Och efter torsdag så stäbger dom ju luncherna och har öppet för middag ist och då jobbar jag inte varje dag, ska bli skönt med lite "semester" :)
Nu sitter jag hemma hos Erik och har kollat lite på fotboll (Spanien-Honduras) men ska snart åka vidare och kolla på Fragges nya lägenhet och sen vidare hem för en promenad med vovvarna. Och förhoppningsvis kommer jag i säng i någorlunda tid så jag får sova några timmar, har blivit lite dåligt med de på sistone...


Lååång kväll igår...

Endast en dags ledighet/vecka känns lagomt el? Jag som kommer från att göra ingenting till att jobba hur mkt som helst. Ja, de ger ju lite pengar iaf men man orkar inte göra så mkt annat... De har varit tävlingar på ridskolan i helgen och jag som hade tänkt åka upp och kolla har inte varit där en minut :( Men förhoppningsvis går de fler tåg :)
Gårdagen: kollade lite på de kungliga brölloppet, jag som inte är speciellt intresserad måste ändå säga att de är ganska stort. Grattis Victoria och numer PRINS Daniel! :) Därefter åkte jag till jobbet och jobbade ett tio-timmarspass, de gick ganska bra men de var sjukt mkt folk och i och med de blev de väldigt bra med dricks (250:-) var inte hemma förän strax efter halv fem :)
Och Anna du som undrade bara härom dagen. Jag har även hunnit med att kolla efter utställningar i sommar och jag har hittat tre st som vi funderar på att anmäla oss till, två st i juli (Alfta och Sollefteå) och en i augusti (här i Sundsvall). De ska bli riktigt roligt! Men nu fyller ju Picasso snart två år så då får han inte vara med i unghundsklassen längre och då blir de svårare :)
Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, vi ska grilla idag :) Sen blir de nog en liten promenad med vovvarna och efter de tänkte jag sola. Jag undrar när sommaren tänkte komma så jag slipper sola solarium längre? ;)

Hittade förresten lite bilder från i vintras som jag tänkte dela med mig:





Helg!

Fredag igen då och ikväll är jag faktiskt ledig för en gångs skull. Jag ska bara slöa HELA kvällen! :) Min mobil har även bestämt sig för att inte fungera mer så på måndag bär de av på Phonehouse...


Varför?

Varför funkar de inte att byta stycke!?!?!? Alla ord flyter ju bara ihop till en "gröt". JAG VILL HA ORDNING OCH REDA!!!


Dagvill...

Vaknade imorse och var helt övertygad om att de var onsdag för de var ju tisdag igår, trodde jag iaf ;) Onsdagsysslorna som ska göras på jobbet varje onsdag blev inte gjorda för jag trodde ju de var tisdag så idag hade jag två dagars jobb att ta hand om... Men jag hann de också :) Nu vet jag att de är TORSDAG, jag har ju haft koll på vilket datum de är så varför inte dagarna? :P
Nästa vecka är de sista veckan vi har lunchöppet innan vi börjar med middag ist, eller a la carte som de så fint heter och de innebär ledighet för mig och förhoppningsvis en massa sol och bad!? ;)
Jag ska även få min första lön (för en hel månad) och jag undrar hur mkt de blir för helt ärligt så har jag ingen aning. Men vad som helst är egentligen bättre än försäkringskassans dryga 3000:- varje månad :)
Och en sak till: Min mobil som råkade fara ner i vattnet här för ngn månad sen och inte gått att använda sen dess har bestämt sig för att funka igen. Den är inte helt felfri, men går att använda tills vidare. Jag ska ju köpa en ny snart. De är så skönt att ha sin egen mobil igen! Nu måste jag leta reda på sladden så jag kan föra över lite bilder från mobilen till min nya fina dator. Den har jag lagt ngn stans och tänkt "jag lägger den här så vet jag vart jag har den". Ungefär som med allting annat. Jag är specialist på att lägga bort saker... Inte bra Erika!

Sen ska jag och Johan åka till våran älskade mormor och äta middag som vanligt på TORSDAGAR (som idag) ;)
Kanske blir några fler rader ikväll, vem vet :)


Tillbaka :)

Nu är jag tillbaka igen, tänkte bara lägga upp en bild på min nya skönhet som jag köpte igår. Tur att jag har Erik som kunde hjälpa mig att installera alla program när jag inte kan ngt alls om datorer ;)
De är en Sony VAIO 10,1" :)



Ny dator!!! :D


Jag har ÄNTLIGEN köpt mig en ny dator så nu kommer de hända grejjer här igen! ;)



UPPDATERING...


   Jobb jobb jobb... De är ungefär så de sett ut sista tiden för mig, börjar känna mig ganska sliten men de visar sig på lönen ist :)

  
Ja, de finns inte så mkt annat att berätta mer än att jag sitter här och undrar vart sommaren tagit vägen. Hoppas den kommer lagomt till midsommar då jag är ledig mest hela tiden!

   Jag har även gjort en inköpslista av vad jag MÅSTE köpa när pengarna rullar in:

•  Iphone, eftersom min mobil råkade hamna i vattnet och lever sitt eget liv nu så tycker jag att de är dax för en ny ;)
•  Minilaptop, en liten behändig sak som man kan ta med i princip överallt. Egentligen så är ju Iphonen detsamma men jag har alltid velat haft en och den är inte allt för dyr så...
•  Agilityprylar, för mig och Picasso att träna och leka med :)
•  Diverse sommarkläder och skor som ALLA tjejer bara måste ha! ;)

                 
                                                           Sommar i Sundsvall 2010?







JÄVLA SKITDATOR!


   Att en sån liten grej kan göra en på dåligt humör, Jag som var så glad och så kom jag hem och satt mig vid datorn och blev på dåligt humör nästan direkt. kan knappt ha EN sida uppe samtidigt för då hänger den sig! :@

   Idag har iaf varit en bra dag, ganska lugnt på jobbet och efteråt tog jag och Darling en promenad med hundarna och satt oss först vid Vängåvan en stund och sen vidare ner mot hamnen där dom fick leka lite och efter en stund såg dom ut att trivas i varandras sällskap, roligt att Picasso har fått en liten kompis :) DE MÅSTE VI GÖRA OM SNART! Träffade även på en kompis som jag inte sett på länge. En härlig dag helt enkelt ;)



RSS 2.0