Trasig dator... IGEN!


   Ja, här har de ju inte hänt ngt på ett bra tag... Kan bero på att min dator gått sönder ännu en gång. Och denna gången var de inte lika lätt att fixa. De är nämligen skärmen som har gått sönder så jag har blivit tvungen att skicka efter en ny från England som förhoppningsvis kommer ngn gång nästa vecka. Som tur är har jag ju Daniel som erbjudit sig att hjälpa mig. Vad skulle min dator göra utan dig!? ;)

   Vad händer annars då?
Ja, inte så mkt som vanligt. Har blivit en del jobb, jobbat några extradagar. Men de är ju bara bra med tanke på att jag behöver pengarna när de bara är 18(!) dagar tills vi beger oss mot varmare bräddgrader!
   Har även kommit igång med träningen igen, så många av dagarna har gått åt till att klaga över träningsvärken ;)

   Var även iväg på innebandy i helgen som var (sthlm) Granlo skulle möta tabellettan Tyresö/trollbäcken. När dom möttes hemma i Soprthallen vann Tyresö ganska lätt med hela 9-5. Tyresö som spelade i superligan förra året är favoriter att gå upp i år igen, men Granlo har gjort en bra säsong och ligger på en tredje plats och har chansen att gå upp om resterande matchresultat går deras väg. 
   Och så tillbaka till matchen: De blev den bästa och framför allt mest spännande matchen på hela säsongen som Granlo vann med 4-3, för er som inte var med kan jag säga att ni missade ngt!

   Nu sitter ligger jag hemma i soffan hos Erik, lär bli enda gångerna jag skriver blogg tills jag får tillbaka min rosa lilla ögonsten är när jag lyckas låna hans dator. så ni får ha överseende :)
   
   Nä, nu har ni fått er en liten uppdatering. Ska kolla lite på tv, tänkte även se Lyxfällan från ikväll sen får vi se om jag lyckas somna någorlunda i tid idag. Jobb imorgon igen 16-23... Godnatt gott folk!





Sömnlös i Sundsvall...


   Känns om m klockan skulle vara hur mkt som helst, den är ju iof 02.00 men för mig har natten bara börjat...

   Brukar vara ganska duktig på att fördriva tiden på nätterna, men nu har jag verkligen hur tråkigt som helst och är heller inte ett dugg trött "/ Sitter hemma hos Erik på hans dator (eftersom min dator för sjuhundrafyrtioelfte gången bestämt sig för att sluta fungera, börjar misstänka att de inte är meningen att jag ska ha ngn dator). Erik som brukar sitta uppe med mig på nätterna har påbörjat ngn kurs nu på jobbet som börjar kl 8 på morgon nu tre veckor framåt. Så här sitter jag alltså helt ensam... Tråkigt värre!

   Kan även ta och berätta att min OnePiece som jag fick. Blev ju tvungen att skicka tillbaka den (porto 237:-) eftersom den var för liten, fick mail av dom idag och såkart så finns inte samma dress i storleken större utan den kommer in först nästa onsdag (!) Ja, jag vill ju absolut ha just DEN så de finns väl inget annat att göra än att vänta. Men som sagt, "den som väntar på ngt gott"? Men jag har ju väntat snart 2 månader, jag säger de... De är bäst att den är så skön som alla säger!!!

   Blir lite simpsonskollande nu iaf... SOV GOTT!!!






Peter Forsberg #21


Tack för alla minnen "Foppa"!

Peter Mattias Forsberg, född 20 juli 1973 i Domsjö i Örnsköldsvik, är en före detta svensk ishockeyspelare (center). Många framhåller Forsberg som en av Sveriges bästa ishockeyspelare genom tiderna. Det finns även de som ser honom som en av världens/NHLs bästa någonsin. Forsberg har vunnit två OS-guld (1994 och 2006), två VM-guld (1992 och 1998) samt två Stanley Cup (1996 och 2001). Han har även vunnit flera individuella utmärkelser som till exempel Guldpucken (1993 och 1994) som Elitseriens bästa spelare, Calder Trophy (1995) som bästa nykomling i NHL och Hart Trophy (2003) som NHL:s mest värdefulla spelare. Efter stora skadeproblem i sin fot som gjorde att han inte spelade i NHL på nära tre år gjorde Forsberg en comeback i Colorado Avalanche i februari 2011. Det blev bara två matcher för klubben innan han den 14 februari tillkännagav att han avslutar karriären.












 



 

 

 

 

 

 

 


Foppa (`v´)


   Foppa, mannen, myten, legenden och sist men abolut inte minst Sveriges största idrottsprofil genom alla tider, min största idol sen barnsben slutar med Hockeyn. De kändes som min värld bara rasade samman, även om de var ganska väntat. De finns ingen som kan förstå hur jävla ledsen jag är, de är som om ngt dött inom mig. Jag kan gråta floder! :´(




Den här videon kan man kolla på hur många gånger som helst
och låten gör att man inte kan hålla tårarna tillbaka :(

 









1 Månad kvar...


   Om exakt en månad Sticker vi till Gran Canaria, gissa om jag längtar!?!?!? :D

Ja, som sagt...
Ni kommer ha hunnit blivit tokig på mig innan den här månaden har gått, men jag har aldrig varit på solsemester förut och de ska bli så underbart skönt! :D

   Idag iaf, alla härtans dag... Bryr mig inte så mkt, som jag sa till Mattias igår "Och jag som har ngn att dela den med, bryr mig inte särskillt mkt" Men visst skulle de vara roligt att kanske få en blomma ;)
   Ikväll drar jag och darling igång med träningen igen efter ett litet uppehåll, men nu jävlar ska vi ligga i så man vågar visa sig på stranden om en månad ;)

   Blir kanske ett längre inlägg ikväll om jag kommer på ngt vettigt att skriva, ha en bra dag allihopa!







Alla hjärtans dag!


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!!! :)







Hahahaha!


   Var bara tvungen att sno Jeanettes idé då jag höll på att dö av skratt, de stämmer nog ganska bra in på de jag sa förut om snöfall/kaos söder om Gävle ;)




Snökaos Sthlm vs. snökaos Sundsvall












En liten lista ;)


   Alla svar ska börja med första bokstaven i ditt namn.

Jag heter:   Erika
Jag vill:   Erövra världen!    
Jag har:
   Endast flygit en gång, blir ändring på de snart ;)           
Jag är rädd för:   Enhörningar, skulle bli rädd OM jag såg en :P                
Jag är inte:
   Ensam, tack och lov!
Jag sjunger:   En visa ;)
Jag är:   Enivis till tusen!
Ett djur jag påminner om:   Elefant? Ja, nog är vi ganska lika :P
Jag älskar:   Erik ♥





SNÖ...


   Ni kommer ha hunnit blivit tokiga på mig innan den här månaden har gått, MEN SNART STICKER VI TILL GRAN CANARIA OCH VÄRMEN!!! :D

   Önskar nästan vi varit där nu ist så vi sluppit den här snön, USCH vad jag är less på den nu... 

   Igår var en hemsk dag till vädret sett, när vi kom hem var vi tvugna att skotta oss in på gatan, låg merterhöga drivor med snö. Och jag som hade tänkt gå en promenad med Picasso, men de var ju bara att stryka när man inte ens kunde se utanför fönstret för all snö...

   Kanske får bli en promenad idag ist, men vi får se hur de blir de är ju ganska kallt :) Idag (förhoppningsvis) kommer Johan hem, men planet var försenat eftersom dom inte kan landa i stockholm då de är snöstorm där. Jag kan tänka mig att de är lite lätt snöfall och blåst. Men som sagt, bara de snöar söder om Gävle så är de kaos ;) Förhoppningsvis hinner han hem iaf, för imorgon kl 7 går bussen mot Uppsala och Innebandy...

   Ikväll får vi se vad som händer, lär väl bli lite Let´s dance och mys i soffan. Hoppas ni har en bra fredagkväll :)








  

Guinea, Playa del Inglés!


De börjar sjunka in nu, vi ska verkligen iväg till solen. SÅ JAG LÄNGAR!!!

 












Reasan bokad!!! :D


                                              VI SKA TILL GRAN CANARIA!!! :D

   Åkte in på
stan och resebyråd vid kl 15 idag, först såg de ganska mörkt ut när paketresorna gick på runt 8000-9000:- Men innan vi gått därifrån så hade vi en resa bokad till Gran Canaria och Playa del Inglés mellan 14-21 mars! :D Vi ska bo i en trerumslägenhet, såg ganska lyxigt ut faktiskt så får hoppas att jag har rätt. Tyvärr fick jag vika mig lite igen eftersom vi ska åka från Midlanda och inte Arlanda som jag hade hoppats på (dvs ingen tågresa) men vad gör de, vi ska ju till värmen!? ;) Håll tummarna på att vi får soligt hela veckan!

   Efter de fick jag och Sofie skjuts den korta vägen till jobbet där vi hann äta mat innan vi började kl 16, vi hade nog kunna suttit och ärit hela kvällen för de var så sjukt lite att göra. Ganska skönt ändå men tiden går ju snabbare om man har ngt att göra. Nu är jag iaf hemma, sitter och kollar på tv innan jag ska åka iväg till Erik :)

   Ville bara uppdatera er lite, hoppas ni har en underbar kväll! :)


                                                              Vårat hotell ;)











Picasso :)


   Hittade ett foto på en liten Picasso ;)
Kan ni tänka er att han varit så liten?







 


Jobb jobb jobb...


   Ja, de har vait jobb för hela slanten i helgen. Men nu känns de som jag kommit in i allt rikitgt och så fick jag ju jobba med darling så de gick kanon, vi är så duktiga! ;)

   Som sagt, Jobb
hela helgen. Fredag 16-21, lördag 13-21 och söndag 13-21. Men jag tror de är bra för mig att få komma upp i tid ibland också annars sover jag ju bara bort dagarna. Bara man kommer ur sängen är de lugnt och så fort man blir aktiverad så vaknar man till ganska snabbt :) De var ganska mkt körningar hela helgen, kanske beror de på SM-veckan? iaf, körde ut hela 29 pizzor i lördags och 31 igår. Men de flöt på bra för alla och folket fick sin mat i tid ;)

   Nu har jag precis kommit hem från zonterapeuten och jag är lika besviken denna gång, de gjorde tom mindre ont än sist jag var där :P 

   Jag ligger även i soffan, kollar på Simpsons och väntar och längtar och väntar och längtar igen på vår kommande utlandsresa. Vi tänkte gå in på en resebyrå imorgon och se om vi kan få lite tips och råd, men de lutar väl åt att de blir Gran Canaria. Som sagt Johan och Andrea är ju där nu och dom har faktiskt ganska varmt, dryga 25 grader och de är ju helt annat klimat där så 25 grader där är världens högsommar här i Sverige så jag ska nog inte bli besviken även om jag vill åka till Thailand. De får bli nästa gång ist och då ska jag banne mig vara borta MINST två veckor! ;)

   Nä, nu ska jag göra annat. Får se vad de blir ikväll eftersom jag har fått order om att ta de lugnt och inte överanstränga mig så blir de nog bara slöa i soffan. Åker nog och säger hej till Erik på hans rast senare :)

   Ni får ha en bra kväll!












Skolundervisning ;)


   Har du svårt att skilja på substantiv, adjektiv o verb? Inga problem, skolan har ändrat sina undervisningsmetoder. Substantiv är ord som man sätter "fan" eller "jävel" efter: klockfan, gubbjävel etc. Adjektiv är ord du sätter "skit" före: skitbra, skitsnygg etc. Verb sätter man "utav helvete" efter: drack utav helvete, körde utav helvete etc. Så nu är det skitenkelt för ungjävlarna att lära sig utav helvete!









Utlandsresa! :)


   Har precis varit och vinkat av Johan vid tåget, för er som inte vet så åker han och Andrea till Gran Canaria imorgon. Ni kan ju gissa om jag är avundsjuk!? ;)

   Ja, dom senaste dagarna har i pricip gått åt till jobb och att kolla på utlandsresor. Blev så avundsjuk när jag hörde att Johan skulle åka, så nästa gång är de iaf MIN TUR!!! Funderade först på att ta med mig Erik, men han skulle bli tokig på mig redan första dagen eftersom han inte har ro till att ligga på en strand mer än 10 min ;) Så de blir jag, darling, Thomas och förmodligen också Elin och Joel som planerar en resa i början av mars. Men vart de bär av vet vi inte riktigt än. Även om jag vill åka till Thiland så får jag nog vika mig, för Sofie känner inte att hon kan vara borta så länge eftersom resvägen är så lång. Så de lutar åt Gran Canaria, Cypern eller Teneriffa och de går säkert lika bra. Huvudsaken att vi kommer iväg innan jag blir galen! ;) Om de är ngn som har bättre koll på de här med resor kan ni ju hjälpa oss lite...

   Annars har veckan varit ganska händelselös, tänkte att jag skulle dra igång med träningen. Men de går inte med min nacke, var tom tveksam om jag kunde rida igår. Men jag fick rida en snäll ponny(!) så de gick faktiskt hyffsat :) Och idag har vi varit hos mormor och morfar och ätit, som vanligt på torsdagar och de är ju som sagt mååånga gånger tidigare alltid lika gott! Nu ska jag kolla klarg på Byggfällan på TVn och sen bär de av mot Erik ♥

   Dessutom kan jag berätta för er att min OnePiecedress har kommit, den var tyvärr för liten så jag måste byta till en större storlek så jag får vänta ett tag till. Men den som väntar på ngt gott ni vet... ;)

   Ha en bra kväll allihop!








 


RSS 2.0