Lääänge sen...


   Nu var de iaf länge sen jag skrev sist, orkar inte skriva ngn längre uppdatering. Men ni ska veta att de har hänt grejjer ;)

   Jag kan ju börja
med att berätta att jag har fått jobb! Jobbar numera på Bite Line som Pizzabud och de är faktiskt förvånadsvärt roligt och folket är trevliga. Har bara jobbat två dagar än så länge men de går bra :) Och är de ngn adress man inte hittar till så är de ju bara att ringa pappa som jobbar på posten, har ju själv jobbat på posten ett X antal år och kan se de som en stor fördel ;)

  Annars, vad har hänt? Jo, jag jobbade ju på posten över jul (veckan innan jul) och de gick bra som alltid och även fast jag jobbade på dagarna så var de faktiskt riktigt kul, plus alla underbara arbetskamrater! Fick jobba en dag extra tom, hoppas på att få göra om de till sommaren el iaf nästa jul! :)
   Julafton har de varit också, för första året så spenderades den hemma hos oss i Bergsåker tillsammans med mormor och morfar och de blev en väldigt lyckad dag med många fina julklappar. Lista på Julklapparna kommer i ett senare inlägg :)

   Snart är de nyår också och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på, men ngt blir de alltid. Kanske blir de till att spendera kvällen tillsammans med Erik och hans familj :)

   Nu ska jag se till att de blir ngn ordning på bloggen, så att ni som läser är uppdaterad om vad som händer i mitt liv!




                                                                                                                     



Fjärde advent + 2 dagar




                                                                                                                         



Lucia :)


   "Lusse lelle, lusse lelle. Elva nätter kvar till jul"...
En vecka sen senast och jag har sagt att jag ska bli bättre på att blogga och ändå händer inget. Men jag ska göra mitt bästa! :)

   De går ju så lång tid mellan gångerna så jag hinner glömma bort vad jag har gjort, vilket ofta inte är så mkt. Men jag hoppas ni är redo för ännu en veckas uppdatering, för här kommer den...

   I onsdags åkte jag till stallet ganska tidigt som vanligt, satt och myste i cafeterian med bästa tjejerna :) På lektionen hade vi hoppning och de gick faktiskt riktigt bra, hade Masse. Allt som vanligt kanske man ska säga ;)

   I torsdags var vi hos mormor och åt som vanligt,inte för att gnälla men ni kanske förstår att jag skriver så sällan, de är samma rutiner dag ut och dag in, vecka ut och vecka in... Missförstå mig inte, jag tycker om att vara hos mormor! :)

   I fredags hände iaf ngt nytt, Jay vann idolfinalen och de var väl inte helt oväntat. Hörde att han hade fått 70% av rösterna, men han var ju bäst så de är inte så mkt att gnälla om ;) Håller tummarna att de kommer att gå bra för honom! Dessutom åkte jag och darling ut på birsta en sväng i fredags och bara umgicks, inte ofta de händer annat än i stallet och på träning. Men de är väldigt uppskattat!

   Lördag, en lördag som alla andra. Vaknade ---> kolla på tv ---> kolla på mer tv, förresten jag kollade på postkodmiljonären i helgen och han som var med var ruskigt duktig. Om ni får möjlighet tycker jag att ni ska kolla på honom på fredag kl 19.30 på fyran för då ska han svara på en miljonkronorsfrågan och han har fortfarande 3 livlinor kvar ;) 

   Söndag var de upp kl 06.00 då bussen vidare mot Sthlm och innebandy gick kl 07, som Anna sa "Är nog bara innebandy som får upp dig vid den tiden" och de är nog ganska sant :P Matchen spelades iaf i Järfälla mot Järfälla och de var nog årets mest spännande match hittills och de var Granlo som gick segrande ur striden med 5-3 :)

   Idag har jag inte gjort så mkt mer än att släpat mig iväg till gymmet. Även fast jag sover och sover och sover... Så är jag tröttare när jag kliver upp än när jag gick och la mig, de beror säkert på vintern. Hatar att de ska vara så mörkt ute, har iaf börjat äta vitaminer nu så får vi se om de hjälper :)

   Ska även tillägga att jag börjar juljobbet på posten kl 06.00 på onsdag, jag som i alla år sett fram emot posten till jul och sommar. Men de har blivit ändring på de...   

   Tack för att ni ta er tid att läsa den tråkigaste bloggen i Sverige!
   
   
     

                                                                                                                          

Tredje advent!




                                                                                                                     



Shoot...


   Ja, då är vi en vecka in i december och jag som sagt att i år ska jag verkligen följa julkalendern för den verkar någorlunda bra och de har ngt med stämningen att göra att följa den. Tror att man tänker tillbaka på när man var liten :) Hur som helst så har jag inte kollat på ett enda avsnitt, tur att de nu för tiden går att se saker i efterhand på datorn ;)

   Jaja, en veckas uppdatering kommer här...

   Söndag: Åkte med Granlo på bortamatch i Uppsala, en matchsom Granlo vann ganska enkelt mot Hagunda med 6-2 :) Förövrigt tänkte jag att jag skulle ha mkt tid att skriva blogg då de finns internet på bussen, men så blev inte fallet och jag kan inte skylla på ngt annat än lathet...

   Måndag: Jag och darling provade på att träna bodybalance och för oss som är van att gå på pump var de inte de minsta jobbigt, plus att de var avslappning sista tio minuterna ;)

   Tisdag hade jag inget planerat på hela dan så de blev bara lugnt framför datorn och tvn ;) Som ni vet så har jag ju inget jobb men jag har då iaf fullt upp hela dagarna så de kan vara skönt att ta de lugnt ibland...

   Onsdag = ridning, förutom i onsdags för då stod de teori på schemat. När man var liten blev man arg när man var tvungen att ha teori, men de ger faktiskt väldigt mkt :) kollade på en film om "ryttarens sits" och nästa onsdag ska vi få göra precis som på filmen och de ska bli roligt att se vad man klarar av :) Annars i onsdags så åkte min dator i golvet för andra gången på bara några månader så de var bara att ringa Daniel, tur att jag har dig och jag hoppas du förstår hur mkt jag uppskattar att du hjälper mig :) Dessutom är de jättetrevligt att umgås med dig och jag är väldigt avundsjuk på din fina lägenhet! ;)

   I torsdags åkte jag och Daniel ut till birstaoch köpte en ny hårdisk till min dator innande var dax för min nacke att få sig en omgång, alltid lika skönt att få massage. Sen varde meningen att jag skulle rida Albi, men lite saker kom ivägen så jag hann inte "/ men de kanske var lika bra för de var ca 25 grader kallt ute. Var ändå tvungen att åka till stallet och mocka, så jag tog på Picasso täcket och åkte till stallet. Till och med Picasso frös, då är de kallt! Sen åkte jag vider till Daniel för han skulle fixa min dator, men de tog längre tid än väntat så den hann inte bli klar tills jag var tvungen att åka därifrån.

   I fredags var de bara att vänta på att IDOL skulle börja, jag vet att de kanske börjar bli tjatigt men... JAY JAY JAY, vad jag älskar den killen. Final på fredag! :)

   Lördag: Blev de inte många knop, åkte hem och åt middag med familjen sen var de inte så mkt mer :)

   Igår var de innebandy igen, denna gången i Gävle. De måste ha varit säsongens mest spännande match och Granlo gick vinnande ur striden med 5-4 efter att ha gjort segermålet med 3 sec kvar :) Skönt att följa med på matcherna och få komma bort en stund. Lite synd bara att de inte är så långt till Gävle, jag som tycker de är så mysigt att åka buss ;)

   Idag skulle jag ha tränat men min nacke är värkligen inte på min sida trots de att jag var på massage så sent som i torsdags, hoppas på att de är bättre imorgon för jag hade tänkt både rida och träna efteråt :) Håll tummarna!

                              Hittade lite bilder på ett gammalt minneskort som jag hade:
                                               (dålig kvalité, men de kan inte hjälpas)
                    
                    
                    
                    

                                                                                                                          





UNDER ALL KRITIK!


   Mer än en vecka sen jag skrev nu igen, men bloggen har krånglat och sen har jag inte haft tiden. Men ni som läser min blogg, håll ut! Imorgon kommer en uppdatering :)



                                                                                                                         



Andra advent!




                                                                                                                           



RSS 2.0