Godmorgon!


   Var ett tag sen jag vaknade, men ändå sitter jag här som en zombie :P Ska samla krafter och hoppa in i duschen så jag kommer iväg in till stan innan dom stänger. Tomas ska göra mig sällskap och kanske tar vi en fika :) Sen blir de jobb ikväll. Vad ska alla ni andra göra? :)

                                               Längtar till sommaren så ENORMT!!!

               



Kommer att jobba ihjäl mig :P


   Har precis kommit in efter en sväng med hundarna. Innan de var jag som sagt på Oscar och la schema för ca två månader framöver och jag kommer bokstavligt talat att jobba ihjäl mig :P Förutom att jag jobbar mån-fre 10-15 ska jag också jobba både fredagkväll och lördagkväll nästan varje helg så de kommer bli en hel del. Sen vet jag ju inte hur de blir med jobbet på Posten i sommar heller, kanske jag klämmer in de ngn stans också om jag får ngt och om de går ihop, gillar Posten så pass mkt och alla roligt människor som jobbar där ;) Undra när/om jag ska få ngn tid för mig själv och mina nära och kära..?

   Annars idag så har jag varit och tränat och imorrn ska jag försöka komma upp i tid så jag hinner med en sväng på stan. Tänkte nämligen försöka leta reda på några bekväma byxor att jobba i. Mamma hade köpt ett par som jag fick upp till låren ungefär, inte visste jag att jag var så stor ;)

   Nä, nu ska tv:n få min uppmärksamhet några timmar sen ska nog jag och Picasso lägga oss och kolla på ngn film, för er som undrar så gillar jag att kolla på tv :P

   Nattinatt gott folk, vilka ni nu är som läser min blogg. Vore roligt om ni lämnade en kommentar så jag vet vilka ni är? :) ♥


             

              Här är en blid på Picasso samma dag som jag hämtade hem honom ;)




Torsdag...


   Kan inte sluta tänka på hur en kille kan förstöra så mkt för ett lag som Mike Green, han är helt VÄRDELÖS!!! D var hans fel att Washington åkte ur slutspelet tillsammans med Montreals målvakt Halak såklart. Att man kan göra misstag ibland de är väl normalt, men varje (nästan) jävla match!?!?!? Jag blir så förbannad!!! Och Erik, du hade rätt hela tiden...

   Nu ska jag snart till mormor och äta mat sen iväg och träna. Ikväll ska jag på möte på Oscar om hur vi ska lägga upp schemat.



Mazerati :)


   Just hemkommen från stallet. De är så roligt att kunna rida en häst som inte så många andra kan rida, som jag skrev förra veckan att jag red extra i torsdags så hade ridläraren jag red för då skvallrat för min ridlärare att jag red hästen väldigt bra så jag fick rida honom idag igen och de gick jättebra :) Blev kvar i stallet längre än planerat efteråt och stackars Malin som jag skulle åka med hem stod och frös. Men de var så lungt och skönt där vi stod och småpratade lite bara några stycken :) 
   Vi i gruppen har även börjat att planera in middag och bowling på Oleary´s ngt framöver och förhoppningsvis får vi med oss Carina (ridläraren) också! De ska bli riktigt roligt, men vi kanske väntar till sommaruppehållet så alla kan följa med eftersom de är så många borta nu av olika orsaker :) LÄNGTAR GÖR JAG IAF!!

                                   

                             
Mazerati, eller trähästen som jag också kallar honom ;)



Onsdag igen ;)


   Ja, då var de onsdag och ridning igen. Sitter bara och väntar på att jag ska få åka till stallet ;)

   Klev upp för ungefär en timme sen och har inte hunnit göra så mkt. Sitter och kollar på Cesar Milan sen i måndags och förundras över hur han gör alla saker, han är helt overklig! ;)

   Skulle egentligen simma idag också, men mamma skulle ha bilen och de löste sig inte med skjuts så de får bli en annan dag ist :)

   Nä, nu ska jag snart göra mig klar och försöka få lite mat i magen innan de bär av till stallet :)

   Skriver mer och berättar om ridningen senare! :)



Lång ridtur i vårvädret :)


  Ja, precis som rubriken säger så har jag och Jeanette varit ute på långtur med hästarna idag. Var till en början inte meningen att vi skulle bli borta så länge, men de var så härligt väder att vi letade upp lite nya ridvägar som vi inte ridit förut och när vi kom tillbaka hade vi varit borta två och en halv timme ;)

   Annars har jag inte gjort så mkt annat idag, åkte och solade när att jag hade släppt av Jeanette efter stallet. När jag kom hem tog jag och mamma en promenad med hundarna, nu tänkte jag ta mig ett långt varmt bad och sen blir de väl lite tv innan jag stänger igen ögonen för natten :)



Pigg :)


   Har sovit endast 4 timmar i natt och ändå är jag helt utvilad, var inte ens trött när jag klev upp i morse. De kan jag säga är VÄLDIGT ovanligt för mig ;)

   Jobbet gick bra förutom att de var lite strul med kassan ett tag och de är ju inte mitt problem att lösa :) Sen så var jag dum nog att sätta på mig mina nya skor igen och de fick mina fötter lida för så de ska jag inte göra om innan dom är helt ingådda ;) Ska köpa mig ett par skor till att jobba i som är skönare :) Börjar jobba helt själv på måndag, ska bli spännande att se om jag hinner med allt som ska göras. Just nu känns de ganska omöjligt, men jag tror de blir enklare när man är ensam för då MÅSTE sakerna göras! När vi är två så får jag ju hjälp om jag inte skulle hinna med ngt.

   Nu ska jag snart äta lite mat, sen blir de en promenad med vovvarna.

   Skriver mer senare :)



Länge sedan...


   Nu var de länge sen jag skrev, har inte suttit en sekund vid datorn sen i förrgår för jag har helt enkelt inte haft ngn tid över :P

   I fredags efter jag hade varit på arbetsförmedlingen la jag mig och vilade ett tag, sen gick vi en promenad med hundarna och efter de jobbade jag kvällen. En kväll som var väldigt lugn, fanns inte särskillt mkt at göra och då går tiden så fasligt sakta. Skulle dessutom försöka gå in mina nya skor och de gick ju som de gick ;) TROR ALDRIG I HELA MITT LIV ATT JAG HAFT SÅ ONT I FÖTTERNA!!! Men är huvudet dumt får kroppen lida, så är de ju så jag får skylla mig själv :P

   I lördags efter att jag vaknade runt två åkte jag ner och solade och sen hem för att göra mig i ordning för lagfesten som vi skulle på med Johans innebandylag. Åkte bussen in till Oleary´s kl. 17.20 där vi åt och hade ganska trevligt förutom att de kändes som en bastu i rummet som vi satt i, de var så jävla varmt så man höll bokstavligt talat på att somna. Sen drog vi vidare in mot stan och hamnade till slut på Oscar. Morfar kom och hämtade oss strax efter tolv och skjutsade mig till Erik och resten av folket hem till Bergsåker.

   Idag, har inte så mkt hänt. Vaknade, klev upp och åkte hem på middag. Sen har vi varit på promenad som vanligt. Blev en riktigt lång promenad idag, vi gick ända in till stan och tillbaka och var ute ca två timmar och eftersom de var så varmt när vi gick ut så tog jag inte på mig så mkt kläder och de kan jag säga att jag fick ångra sen. Har fortfarande inte fått upp värmen riktigt, samma sak där "är huvudet dumt får kroppen lida". Sen åkte jag till Erik en stund :) Nu sitter jag hemma och ska väl snart försöka lägga mig och somna för jag ska upp och jobba kl. 10 imorrn och efter de ska jag försöka träna om jag orkar :)

   Så jag säger väl gonatt nu då! ♥




Fredag :)


   Då är de fredag igen :) Har nyss varit på arbetsförmedlingen, nu tänkte jag vila en stund så jag orkar med både träning och jobb ikväll. Kanske att jag hinner ta en promenad med Picasso också :)



Sova kanske?


   Sitter här i soffan med Picasso halvt i knät och vet inte riktigt vad jag ska hitta på, borde sova men jag är inge trött... :)

   Ridningen gick iaf hur bra som helst och jag är jättenöjd. Ridlärarens ord: "Du MÅSTE rida den där hästen mer, du rider honom jättebra" de värmde ganska bra :)

  Undra om man ska lägga sig i sängen och vänta på att John Blund kikar förbi, kan ju alltid kolla på ngn film medans jag väntar ;)

                                             Laddar upp den här bilden för Eriks skull,
                                                      kissekatten och fisken iiiiiiiiii ;)
                                                              
                                                               

   Gonatt ♥



Mormor :)


   Har nyss varit hos min älskade mormor och ätit middag och de var lika gott som alltid, hon gör så JÄVLA god mat min mormor! Sen spelade vi lite kort, som mormor vann :)

   Nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hem så jag får åka till stallet . Jag ska nämligen rida idag också, de var en tjej som inte kunde rida idag och frågade om jag ville rida på hennes tid och självklart så tackar man inte nej till sånt ;)

   Sen blir de en snabbvisit hos Erik i Skönsmon innan jag måste hem och sova eftersom jag ska vara på arbetsförmedlinen kl. 09.00 imorrn :/ Och efter de ska jag försöka träna om jag inte är allt för trött :)

   Imorrnkväll ska jag på inflyttningsfest hos Nataly innan jag börjar jobba kl. 22. Då ska jag inviga mina ny skor som jag köpte igår och jag håller tummarna för att mina fötter ska klara sig ganska bra! ;)



Onsdag :)


   Har precis skjutsat hem Jeanette efter att ha slingat henne hår, hann inte se resultatet men jag hoppas på att de blev bra :) Nu sitter jag och väntar på att hockeyn ska börja (Washington-Montreal), hoppas på Washingtonvinst i natt igen! :)

   Gick ganska bra att komma upp i morse iaf och jag hann till jobbet med god marginal, gick bra att jobba när man var två men jag förstår inte att jag ska hinna med ALLT själv sen. Ska jobba på måndag igen tillsammans med samma kille, sen börjar jag jobba måndagen därpå helt själv! ;)

   Efter jobbet gick jag på stan och skulle leta efter ett par skor, var verkligen i behov av ett par vanliga vardagsskor och efter alla tusentals människor som jag träffade och tiotal skobutiker jag varit inne i hittade jag äntligen ett par snygga skor, nu gäller de bara att gå in dom.

   Sen efter stan tog jag med mig Picasso och tog en promenad upp till stallet. Fick rida en häst som varit halt i 6 mån och började gå på lektion idag så jag var den görsta som fick rida henne men hon var inte så pigg som jag trodde att hon skulle vara, lite springig var hon men de gick bra och ridläraren var nöjd så :)

                                           
                                                Usfina, hästen jag red idag.



Ännu en dag till ända :)


   Idag har hänt ganska mkt roliga saker. Först när jag skjutsade pappa till jobbet, satt och väntade i bilen medans han var inne på hemköp i Granlo så knackade de på rutan, de var Madde! Jag har inte sett henne på två-tre år tror jag, men fan var roligt de var att träffa henne igen och hennes två snå barn som jag fick se första gången idag! :) Sen när jag skulle åka till stallet så stötte jag på Palten och Fjobben, som jag heller inte träffat på år och dar och shit vad Fjobben har gått ner i vikt. Han är jättesmal! Han är så söt och go den killen, synd bara att vi har glidit ifrån varandra så :( Men han sa att han hade tänkt ringa mig flera gånger så vi kan gå en promenad och de hoppas jag att han gör också :) Glöm inte de nu Fjobben om du läser detta! ;)

   Innan de var jag och mamma på promenad med hundarna som vanligt och som vanligt (börjar bli lite tjatigt) så är han fortfarande hur duktig som helst, de har gått framåt dom senaste dagarna och allt är helt PERFEKT!

   Sen tog jag och Jeanette en kvällsritt, var ute nästan två timmar och busred som bara hon och jag kan. Hur mysigt som helst! Och eftersom vi var så sen fick vi fodra hästarna när vi kom tillbaka. Nu har jag precis kommit hem efter en stund hos Erik ;) Sitter här och försöker bli trött, måste lägga mig snart om jag ska orka upp och  jobba kl. 10 imorrn. Men de blir nog bra!

   Efter jobbet imorrn kanske jag och mamma ska gå en sväng på stan och kolla efter ett par skor till mig, jag behöver verkligen ett par som jag kan jobba i för jag får så fruktansvärt ont i fötterna och hela kroppen för den delen, så de hoppas vi på :)

   Sen imorrnkväll är de ridning på schemat som varje onsdag och jag längtar lika mkt varje gång ;) Kanske jag tar med mig Picasso och går upp tidigare och sätter mig i krubban med Ann-Marie och fikar lite.

   Nä, nu säger jag gonatt iaf. Sitter nog uppe en stund, men ska se till att de inte blir allt för sent! ;) ♥



Ny dag :)


   Precsi klivit upp då som vanligt :) Nu ska jag åka på banken och betala utsällningen för Picasso!

   Hörs sen :)



Hockey :)


   Så var den matchen slut. De blev en ganska enkel seger för Washington (5-1) vilket jag tycker är bra, 2-1 i matcher nu :) Jag måste säga att jag har då aldrig sett ngn bli så glad när han gör mål som Ovechkin och han gör de rätt så ofta så ni kan ju tänka er själva ;)

   Hoppas på fint väder imorrn så jag och mamma kan ta vovvarna och gå in till stan och köpa en mjukglass :) Glömde förresten nämna att jag såg tussilago när jag var ute och gick förut. Nu börjar man äntligen känna att de är vår på riktigt och snön är snart helt borta också, även fast jag trodde att den skulle ligga kvar långt in på sommaren så mkt snö som vi haft här i år...
   Jag läser överallt om vårdepressioner och jag förstår inte, vem kan bli deprimerad av att vakna på morgonen och solen värmer!? ;) Jag är iaf lyckligare än nånsin! Jag har min älskade familj, vänner, Picasso, kissekatter och sist men inte minst får vi inte glömma bort Erik. Vad mer kan man begära? Jag ÄLSKAR er så otroligt mkt!

   Nä, nu ska jag och Picasso snart krypa ner tillsammans med kissekatterna i en renbäddad säng och kolla på Harry som jag somnat ifrån senaste dagarna ;)


                 
                                                                   ♥ Nattinatt! ♥ 



Renbäddad säng! ;)


   Har precis städat och bäddat rent i sängen. De är nästan så jag längtar till att lägga mig sen! ;) Fast just nu blir de inge sova, de är ju HOCKEY på tv! :D

   Var på promenad med Picasso, mamma och Fabbe förut som vanligt och som alltid ar han så duktig min lilla stjärna och bättre kommer de bli (förhoppningsvis)! :)

   Nä, undra om man ska göra lite kaffe såhär mitt i natten. Jag tror nästan de, fast då kommer jag förmodligen inte kunna somna sen. Och går de inte så finns ju alltid Harry där och gör mig sällskap ;)



MAAAT!


   Sitter just nu och tänkte äta, sen ska jag ta en promenad mot stan och träna, efter de ska jag sola och inatt är de hockey! :)


   Skriver mer sen...




  

Vilka IDIOTER de finns!


   Var på håret att jag krockade när jag var ute och körde i natt, i stora rondellen i Bergsåker kom de är bil i hundra från FEL håll!? Rondellen är ju så hög också så man ser ju inte till "andra sidan". Jag förstår inte hur vissa kan få körkort, eller så tänker dom inte längre än snoppen räcker, IDIOTER!!!

   Nu har jag precis ätit kinamat. Räkor, champinjoner och bambuskott blev de idag. Tänkte att jag skulle testa ngt nytt idag eftersom jag äter samma rätt VARJE gång och de var helt ok faktiskt även fast jag inte var så hungrig. Man blir så feg när man ska testa ngt nytt ifall man inte skulle tycka om de, men idag tog jag modet till mig och jag blev inte besviken ;)

   Innan de var jag och mamma ute en sväng med vovvarna. Gick till Granlo, runt Högoms skola och tillbaka. Picasso var en stjärna som vanligt och fortsätter de såhär så kommer utställningen gå galant! :) Jag ska även anmäla honom till Agilitykurs, jag hoppas att han tycker att de är roligt för jag har alltid velat hålla på med de. Skulle anmäla honom redan förra året, men då var de fullt. Jag var inne och kollade på kennelklubbens hemsida nyss och nu finns de platser så jag ska nog fixa de där på en gång tror jag :)



Bio :)


   Har precis kommit hem från bion och jag slapp bli besviken för den var riktigt bra :) 

   Precis varit ute en sväng med hundarna eftersom dom inte få gå ut på baksidan för de är så lerigt, släppte ut dom en sväng förut och de skulle jag ju inte gjort. Picasso var alldeles svart på tassar och huvud när han kom in ;)

   Nu blir de till att invänta hockeyn :D Kommer en massa folk hit och tittar ikväll, kul kul! :)
 
                När man inte har så mkt att skriva så fyller man ut med några bilder ist ;)

       
              






Lördag :)


   Nu har jag vaknat också :) Ska snart skjutsa mamma in till stan för hon ska gå på bio och sen ikväll är de min tur! :)

   Blir inte så mkt skrivet just nu, men jag lovar att skriva mer sen!



Jobb...


   Nyss hemmkommen från jobbet, fick stå inne i disken för första gången och de gick väl sådär i början = allt som kunde gå fel gick fel. men sen så kom jag in i de mer och mer under kvällens gång och jag måste säga att de gick riktigt bra på slutet :) När jag kliver innanför dörren hemma kommer en överlycklig TRÖTT Picasso med min sminkväska i munnen och "pratar" och slår svansen i allt som bara flyger runt omkring och slår i väggar och de låter inte lite kan jag säga ;) Sen har han legat med mig här på soffan, fortfarande med sminkväskan i munnen... Vilken tokig vovve jag har, men världens goaste och mysigaste och jag älskar honom så mkt! :)

   Nu blir de till att varva ner lite och försöka somna så man kommer upp i ngn vettig tid imorrn, men jag hörde att de skulle snöa så de gör väl kanske inte så mkt om man råkar sova bort hela dan :/ Tänkte iaf lägga mig och slå på ngn film snart, kanske blir de Harry Potter inatt igen. Vem vet, de har en tendens att bruka bli den ganska ofta ;)

   Nä, undra om jag och Picasso ska krypa ner nu. Vi säger gonatt iaf så får vi se vad som händer! :)

                     
               
                                        (Jag tror han var 6 veckor på de här fotot,
                              tänk vad tiden går fort. Han blev 21 månader i förrgår)





Fredagsmys?


   Nope, blir inge fredagsmys för mig ikväll för jag ska jobba. Men jag börjar inte förän kl 22 så jag tänkte hinna se på Talang innan :) Men imorrn tänkte jag försöka mig på att ha lördagsmys ist. Jag och Erik ska nämligen på bio, tror de blir Shutter Island ;)

   Nu har jag precis ätit och ska snart åka in och träna, blir ett pass Bodypump idag med min darling :)

   Just ja, mamma hjälpte mig att slinga håret igår. Använde en sån där mössa som man tar ut slingor ur så blir de lättare att lägga i färgen sen. Började vid 21 och mamma som är perfektionist satt och tråcklade med de i ca två timmar innan hon var nöjd och kunde lägga i färgen. Haha! :P Men bra blev de :)



Dryyygt...

  
   Har precis suttit på föreläsning på MiROi i nästan två timmar. jag hade glömt bort vad jävulskt trött man bli när man är på sånt, så fort jag sätter mig på stolen och dom börjar prata skulle jag kunna somna och man blir inte piggare av att de regnar ute :/ Regn = ingen promend med Picasso...

   Nu ska jag snart åka till mormor och få lite mat i magen, hon gör alltid så god mat. Undrar vad vi får idag? ;) Sen hoppas jag att mamma är på humör så hon kan slinga mitt hår.

   Ikväll ska jag till Erik, var några dagar sen jag var där sist :( Om han är riktigt snäll KANSKE jag kan få kolla på hockeyn i natt (Washington Capitals - Montreal Canadiens), men de är tveksamt ;)




Vad nu då?

   
   Jag fick ju bort texten, vaför kom den tillbaka!? :S



Äntligen! :)


   Äntligen har jag Anna Läth fixat min blogg och jag är så nöjd! :D

   Nu har jag suttit klistrad vid datorn hela kvällen, har anmält Picasso och mammas hund Fabbe till utställning i Härnösand den 9:e maj. Ska bli roligt att se hur de går eftersom de är första gången för dom båda :) De är därför vi är ute och tränar med dom så mkt nu, men jag måste säga att vi gjort enorma framsteg. I början kunde Picasso knappt gå "fot", även fast han alltid varit lydig. Nu lyder han minsta lilla vink och går snällt "fot" utan koppel förbi både människor och hundar ;) Han är så duktig min lilla prins!

                      
               



Ridning :)


   Nyss hemkommen får ridningen, hoppning var de idag och jag fick rida en ganska ny häst (Mazerati). De gick bra med tanke på att han är väldigt svårriden, kan bli roligt att få testa honom igen så man kommer på hur han funkar ;)

   Annars idag så åkte jag inte för ett möte på stan och när jag kom dit hade jag tagit fel på dag, de är imorrn ist så de blir att masa sig iväg igen då ;) efter de Gick jag och solade  och sen komm mamma med hundarna så tog vi en promenad hem.

   Så ser min dag ut än så länge :)



Klar med håret!

 
   Nu är jag klar med håret och de blev ganska bra, kanske inte så ljust som jag hade hoppats på men jag är nöjd. Ska ju i med ljusa slingor också, men de får bli en annan dag :P

   Nu sitter jag i soffan med datorn, kissekatterna och Picasso och kollar på tv emellanåt och så lär de fortsätta hela natten :)

   Längtar tills imorrn för då är de ridning! Innan de ska jag på ett sista möte med min jobbcoach, sen har jag ett eget jobb ;) Och så tänkte jag hinna sola också innan jag åker upp till stallet så man ser lite fräsh ut iaf!

                    Måste hitta igen min laddare till kameran + sladd till datorn 
                          så jag kan lägga upp bilder av vad som händer nu!

                               Ni får dras med några gamla godingar så länge :)

                                       Lite sommarbilder sitter aldrig fel ;)

                                  
                 
                                  




Idag har varit en bra dag :)


   Gick till stan med Picasso idag och köpte hårfärg, sen åkte jag och Jeanette till stallet och red. Var hur mysigt som helst, perfekt väder för en kvällsritt och för en gångs skull var Albi (hästen) snäll ;)

   Nu sitter jag med färgen i håret och ska väl snart tvätta ur den, skriver sen och berättar hur de blev :)

  Anna när du läser, SNÄLLA hjälp mig med min sida!? ;)



God morgon gott folk :)


   Inatt har jag sovit som en kratta. Vaknat en gång i timmen tror jag, inte bra inte bra... Men då lär jag somna tidigt ikväll ist, vilket är bra eftersom jag ska upp på möte imorrn :)

   Idag ska jag hinna med mkt saker: Jag och mamma ska ta hundarna och gå till stan, där ska jag köpa hårfärg, sen ska jag hinna sola innan jag hämtar upp Jeanette strax före kl 18 för att vi sedan ska åka till stallet och rida. Efter de ska vi åka hem till Erik och jag ska färga både mitt och Jeanettes hår, hoppas de blir bra! :)



För dig Jeanette! :)

  
   Innan jag lägger mig så ska jag lägga upp en bild som jag hittade till Jeanette, den här är till dig gumman. ÄLSKAR DIG! ♥

              Jag, Picasso och Grappo i somras, hoppas du har de bra i trapalanda!

                 



Nattinatt!


   Nu ska jag och Picasso lägga oss och mysa med kissarna i sängen och kolla på Harry Potter! 

                        
          
                                          Nattinatt!



Ännu en dag till ända :)


   Tänk vad lätt en enda person kan få en på dåligt humör hela dan... Dagen började strålande som jag skrivit tidigare, sen hände ngt och jag blev på dåligt humör. Men jag börjar bli lite gladare nu :)

   Idag har de hänt lite saker, jag gick till stan med Picasso, mamma, Johan och Fabbe. Pappa hämtade upp mig efter vägen så skjutsade jag honom till jobbet sen åkte jag och tränade :) När jag kom hem tittade jag på Cesar Milan och efter de 2 1/2 män som alltid på måndagar, har precis fixat och målat mina naglar som bara tjejer kan och nu sitter jag bara i soffan med datorn i knät och tv:n på i bakgrunden ;)

   Blev utmanad av min Darling att göra ett quiz:

Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
Utmana 7st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1) Täcket måste alltid ligga rätt innan jag lägger mig i sängen med mina 7 kuddar och ska sova.
2) Jag blir lätt grinig om jag inte får som jag vill.
3) Jag är väääldigt envis!
4) Bryr mig inte så mkt om vad jag sätter på mig för kläder, bara de är bekvämt och jag sminkar mig väldigt sällan. 
5) Jag tycker om att sova.
6) Jag är en sportnörd.
7) Jag älskar sommaren.

   Kanske inte direkt dom svaren ni ville höra men de var de enda jag kom på med kort varsel, ni som känner mig väl kan väl hjälpa mig lite? :)

Jag har inte lärt mig hur man lägger upp länkar än men jag ska utmana folk!



 


En helt perfekt dag!

  
   Idag är allt bara helt perfekt, sitter ute i de fina vädret i linne och fryser inte de minsta. Väntar på att maten ska bli klar så jag kan äta och sen ut på promenad med Picasso, mamma och fabbe. Har vi tur kanske Johan också följer med :)

   Lägger upp några bilder från påskhyrningen med bästa hästen Mira, tack Darling för bilderna! ♥

                                 

                              


   Nu ska jag äta och sen blir de en promand i de UNDERBARA vädret, och ikväll tänkte jag fösöka ge mig på att träna!

   Skriver mer ikväll...



Roligare än jag först trodde...


... Att ha en blogg, här kan jag skriva alla mina tanka och funderingar, de är mkt som susar runt i mitt huvud. Sitter och funderar ständigt, men när de väl "ska ner på papper" står de helt still ;)

   Nu ska iaf jag och Picasso snart ta och lägga oss så vi kommer upp till finvädret som dom har lovat mig imorrn!




Gonatt alla!




Roliga historier :)

  
   Lägger upp några roliga historier som ni kan sitta och gotta er med ;)

•  Den mest berömda sportgrodan vad jag vet är troligen Putte Kocks, då han en gång sade att en neger var skadad. Det tyckte inte studion lät bra, så de sade till honom att inte säga neger genom lurarna. Putte
hörde ingenting i oväsendet och när studion bokstaverade Nisse Evert Gustav Evert Rudolf så fattade
Putte inte det och utbrast att "dom säger i studion att negern heter Nisse Evert Gustav Evert Rudolf,
det tror jag vad jag vill om".

•  Ett forskarlag i Norge hade forskat om spindlar. De satte en spindel på ett bord och sa "gå" och spindeln gick . Sen klippte dom av alla benen på spindeln, satte den på bordet och sa "gå". Spindeln gick inte. De kunde därmed konstatera att spindlar utan ben hör dåligt.

•  An arab at the airport:
- Name?
- Abdul al Rahzib.
- Sex?
- Three to five times a week.
- No, no...I mean Male or female?
- Male, female, sometimes camel.
- Holy cow!
- Yes, cow, sheep, animals in general.
- But isnt that hostile?
- Horse style, doggy style, any style!
- Oh dear!
- No, no deer run too fast..

•  En svensk som var på besök i Oslo gick en kväll över en parkeringsplats.
I ena änden,under en gatlykta, gick en norrman och letade efter någonting.
- Vad letar du efter? frågade Svensken.
- Jag har tappat några kronor, svarade norrmannen.
- Är du säker på att det var exakt här du tappade de?
- Nej, det var längre bort på parkeringen, men där är det så mörkt att det inte lönar sig att leta.

•  Petersson var djupt religiös och brukade extraknäcka som ordningvakt i folkparken. Den sysslan skötte han med bravur och med hjälp av sina enastående muskler. Men bland traktens bråkmakare och fyllon var han inte populär och en lördagskväll gaddade de sig samman för att ge Petersson ett kok stryk.
   Petersson ser gänget komma mot honom. Han knäpper sina händer och mumlar:
   Käre gud, ge mig fem minuters permission så ska du få se på fan.

•  En dam ringde till polisen och var mycket upprörd.
- Min oförsämda knöl till granne på andra sidan gatan går omkring spritt språngande naken i lägenheten. De är mycket chockerande, sa hon.
   En patrull kom hem till damen men kunde inte se något märkligt förekomma hos grannen.
- jodå, sa damen, han syns om ni går in i badrummet, ställer er på toaletten och tittar ut genom de lilla fönstret.

•  Kvinnliga regler:
1. Kvinnan gör alla regler.
2. Alla dessa regler kan skifta när som helst, utan någon som helst förvarning.
3. Ingen man kan möjligen veta alla dessa regler.
4. Om en kvinna misstänker att en man vet alla regler bör hon snabbt ändra någon eller ett flertal utav reglerna.
5. Kvinnan har aldrig fel.
6. Om en kvinna har fel, är det på grund av ett missförstånd som i sig är ett direkt missförstånd av något som mannen har sagt.
7. Om regel 6 gäller, måste mannen be om ursäkt omedelbart.
8. Kvinnan kan ändra sig vid vilken tidpunkt som helst.
9. Mannen bör inte ändra sin åsikt utan att först få ett skrivet medgivande från kvinnan.
10. Kvinnan har all rätt att bli arg eller upprörd när som helst.
11. Mannen måste alltid vara lugn och sansad även då kvinnan vill att han ska vara arg och upprörd.
12. Kvinnan måste aldrig, under inga omständigheter, låta mannen få veta om hon vill att han ska arg eller upprörd.
13. Ett försök att skriva ned dessa regler kommer genast att resultera i frånvarande av lagad mat, tvättning, trevligheter i allmänhet och sex.
14. Om kvinnan har mens är ovanstående regler ogiltiga.





Måste bara lägga upp en bild på min sötnos!


♥ Zorwinn´s Picasso





Promenad :)

  
   Hemma efter en promenad med Picasso, mamma och Fabbe, blev en ganska lång prommis var ute nästan två timmar. De gick bra som vanligt och båda hundarna var jätteduktiga :) Håller på att träna lite lydnad inför kommande utställningar i maj, och han är så lydig min älskling!

   Nu sitter jag och kollar på hockey med pappa som snart ska åka på jobbet, New york Rangers - Philadelphia Flyers, spel om sista slutspelsplaten och jag hoppas på Flyers. Fast de spelar ingen roll eftersom Washington kommer möta vinnaren och dom ska ju vinna årets Stanley cup! ;) Sen får jag sitta här helt ensam ikväll eftersom mamma kollar på sin egen tv och Erik jobbar han med, men de ska nog gå bra de också. De är ganska skönt att vara ensam ibland, inget tjat och gnat om vad som ska kollas på på tv:n osv. utan jag får bestämma helt själv ;)

   Imorrn blir de en promenad igen om vädret tillåter, av vad jag har hört ska de bli sol då också. Sen ska jag försöka mig till att träna om min dumma axel inte är allt för ond. Sen kl 20 är min idol Cesar Milan på tv så de får man ju inte missa, kan aldrig sluta undra hur han gör allt. Han är overklig! Efter de är de nya avsnitten av 2 1/2 män = fullspäckat schema! Bara man kommer ur sängen ngn gång :) Annars hoppas jag på att min surpuppa har tid att träffa mig en stund under sin lunch. :)



  

Underbart väder...


... Och jag har precis klivit upp. Nu ska jag försöka vakna till liv så jag kommer ut i de fina vädret ngn gång, tänkte försöka mig på en långpromenad med duktigaste hunden i världen! ;)
 
   Hade hoppats på lite hockey ikväll men de viktigaste matchen i mitt tycke spelas inte på tv... :/ Får hoppas att Johan ska kolla på datorn så kan jag göra honom sällskap, annars blir de till att följa siffrorna på internet för jag vet inte hur man fixar så att man kollar på matchen på datorn...

   Nä, nu ska jag slänga på mig (inte så varma) kläder och ge mig ut i solen!

Hittade en bild från förra vintern som jag kan bjuda på :)




Dag 3 1/2 :P

  
   Jaha, då var de dax igen då. Om jag ska vara ärlig så står de helt still i mitt huvud för tillfället. Trött som ett as och ont i hela kroppen efter nattens jobb, men roligt har de varit :) Ganska mkt folk och med mkt alkoholförtäring. Nu är jag faktiskt ledig i två veckor som de ser ut nu, men de kan ändras snabbt :)
 
   Igår var de finväder hela dan, och jag hann inte vara ute ngt. Tänkte att jag skulle ta en promenad med Picasso men hann inte :( Så jag hoppas på bättre väder idag!
  
   Skriver fler rader senare :)

                     

  Hittade några bilder på kissekatter, Picasso och mig själv!  
                             



Dag 2 med min blogg ;)

  
   Har precis kommit från Oscar och de gick bra som vanligt, lite anorlunda sysslor man får göra på dagrna men de kommer jag nog in i ganska snabbt :) hinner ju förbereda mig också, börjar inte förän om typ en månad. De ska bli roligt!

   Annars idag har jag inte gjort så mkt, satt uppe till 05.30 imorse och jävlades med bloggen som jag fortfarande inte har fått till som jag vill! :/ hoppas de löser sig. Om ngn har lust att hjälpa till så är de väldigt välkommet ;)

   Nu blir de bara till att slöa framför datorn och tv:n tills jag börjar jobba kl 20 ikväll, hade tänkt att gå en promenad med Picasso men de kan jag ju skrinlägga eftersom de är sååå fint väder ute! USCH och FYYY vad jag är less på de här nu!



Så nu har man skaffat sig en blogg också...

  
    Även fast jag sa att jag aldrig skulle skaffa mig en blogg, här är jag. Kommer aldrig på vad jag ska skriva, men jag gör ett försök. Dessutom måste jag komma på hur de här funkar ;)
   
   Idag har inte hänt så mkt, tråkigt väder som de är så vill man helst bara sitta hemma. Men jag har iaf släpat iväg mig till gymmet. Nu sitter jag bara hemma framför tv:n och försöker komma på ngt att göra.
 
   Imorrn kl 14 ska jag vara på Oscar och prata jobb, dom ska visa mig vad man gör när man jobbar luncher eftersom jag förmodligen hör och häpna, äntligen fått ett jobb! :D Ska bli roligt att få tjäna sina egna pengar och kunna göra saker ibland. De ser jag fram emot!

   De måste jag säga var ett ganska bra första försök, ska se om jag kan hitta några bilder att bjuda på ;)


Min älskling!

Här var han inte gammal ;)

       Här var han liten, 6 vecor om jag inte minns fel. Han är aningen större nu ;)




RSS 2.0