Jag tänkte även passa på att skriva...

Mamma klippte ur en text ur en tidning, gud vad jag skrattade när jag hörde den första gången ;)
Jag hade 12 flaskor i min källare. Emellertid tyckte min hustru ej om detta spritinnehav, varför hon bad min hälla ut alltsammans i vasken. Eftersom jag inte vågade säga emot henne började jag sålunda mitt vanskliga arbete.
Jag drog upp korken ur den första flaskan och hällde ut innehållet i vasken, med undantag av ett glas som jag drack ur.
Så drog jag korken ur den andra flaskan, hällde ut innehållet i vasken med undantag av ett glas som jag drack ur.
Jag drog sedan korken av den tredje flaskan, hällde ut ett glas med undantag av de innehåll som jag drack ur.
Så drog jag korken ur den fjärde vasken, hällde flaskan i glaset, som jag drack ur. Sedan drog jag upp korken ur de nästa glaset, hällde korken i flaskan och drog ur glaset.
Därefter drog jag korken ur flaskan, hällde vasken i flaskan och satte korken i flaskan med glaset och hällde whiskeyn på flaskan.
Då alla flaskor voro tomma, stödde jag huset med ena handen medan jag räknade flaskor, korkar och glas med den andra. Det blev 29 precis. För att vara riktigt säker på min sak så räknade jag en gång till. Den gången blev de 74 igen.
Då huset passerade förbi räknade jag det hela om igen och till sist alla husen, flaskorna samt vaskarna med undantag av en kork,som jag hällde i huset och drack ur.






Bilder :)

Tänkte lägga in några bilder från den gångna veckan :)


Uppdatering igen då ;)

Så har de redan gått en vecka sen sist jag skrev, fy vad tiden går fort. Snart är de höst... :/
Ja, vad har hänt sen sist då? Inte mkt faktiskt, ridit en del annars bara slappat. Jag kan även meddela att jag fått ännu en häst att rida så nu är de fullt upp. De är en unghäst som jag ska hjälpa till lite med och de ska bli så roligt för Alice som hon heter är så fin på alla sätt och vis och de kommer gå galant ;) Dessutom är ägaren Linnéa så himla snäll och gullig och de gör de hela ännu roligare :)
Idag har jag och mamma varit ute på Birsta och shoppat lite och nu så har jag precis färgat håret, de blev lite ljusare än jag hade tänkt mig i början men de kanske blir bra när de väl har torkat. Jag hoppas på de så jag slipper göra om de :P
Nu ska jag bara sitta i soffan resten av kvällen och mysa framför tvn med Picasso :)
Jag och Alice (jag är dock halshuggen) :P


...


OCH LIKA FORT ÄNDRADES DEN HALVDÅLIGA--->BRA DAGEN TILL EN SKITDAG!!!




Utställning...

Ja, efter en sisådär 3 timmars sömn åkte vi mot Alfta och utställning kl sex imorse. Väl där så gick allting fel. Jag om aldrig brukar vara nervös för nånting var hur nervös som helst och de kände ju Picasso såklart av så de blev inte mkt rätt där inte. Men vad gör de, de blir bättre nästa gång :) Funderar faktiskt på att ringa till uppfödaren och och fråga om hon kan hjälpa mig att ställa ut för han har verkligen alla förutsättningar :) Men jag måste säga att de kändes rätt surt att vi åkte så pass långt ändå.
Men nu har jag lagt de bakom mig, de blev en bra dag ändå. Åkte ut på Krokviken med hundarna så dom fick bada och dom tyckte de var så roligt! Jag badade också och de var riktigt skönt i vattnet, hoppas på en liknande dag imorrn ;)
JAG ÄR FORTFARANDE HUR NÖJD SOM HELST MED MIN NYA MOBIL!!!
Här kommer lite bilder från dagen: (tyvärr ej rättvända)







Fredag :)

Den här veckan har gått så jävla fort, att man knappt har vetat vilken dag de varit :) Har iaf legat på stranden varje dag, man kan inte klaga på sommaren 2010. Läste idag att de kan bli varmaste året sen mätningarna startade (180 år sedan) :D HÄÄÄRLIGA SOMMAR!!! ♥ Önskar att de varade för evigt...
Igår fyllde min älskade Picasso 2 år, Grattis! blev inte så mkt firande men han fick födelsedagsmiddag av mormor och morfar (några pankakor m.m) Plus en massa extra kärlek, om de nu går, de är tveksamt faktist ;) Jag fick även min Iphone, efter många svordomar har jag nu äntligen fått till de och jag kan säga att jag är mer än nöjd :D
Iggepottarna har också varit och hälsat på varje dag och de är 2 stycken nu, ena är så tam att man kan klappa den och han far och springer runt benen på en hela tiden :)
Den tama kotten till höger tar sig en tupplur ;)


Uppdatering!

Ja, då var de ett tag sen jag skrev igen. men jag har helt enkelt inte haft tid.
Vi har som sagt haft besök från Västerås, de har varit Gatufesten och så har jag jobbat. På de har de också blivit en massa bad, så de har varit fullt upp! ;)
Imorrn hoppas jag på ännu en dag på stranden, vilket de nog kommer bli eftersom har dom lovat mig finväder hela veckan :D
På torsdag Fyller även Picasso Två år, tänk vad tiden går fort. Och på söndag bär de av mot Alfta på utställning! :)

JAG ÄÄÄLLLSKAR SOMMAREN 






Besök från Västerås :)

Har inte hänt så mkt senaste dagarna, har bara legat på stranden typ :) Idag var jag, Stefan och Picasso på Krokviken och badade, eller Picasso badade och hade jätteskoj medans jag och Stefan stod och tittade på ;) Efter de åkte vi vidare till Balders för att kolla på Johan som hade blivit uttagen till ngn 5-kamp :) Jag får tacka Stefan för en trevlig dag!
Nu sitter jag här och väntar på Solweig, Tobbe, Rebecca och Elina från Västerås som ska bo hos oss under Gatufesten... :D


Älskade värme!

Just nu är de hela 34°c här och jag kan inte vara gladare, jag som verkligen ÄLSKAR värmen över allt annat! :D Jag hoppas den får stanna ett tag. ♥
Idag har jag och mamma legat på Tranviken för andra dan i rad och förhoppningsvis har man fått lite färg ;)
Har precis sett slutet på Tyskland-Argentinamatchen och de slutade nog rättvist, sen får man ju tycka vad man vill om den saken :) Nu ska jag ta de lugnt i några timmar och sen blir de jobb 23-04 :)


Tranviken! :)

Har precis kommit hem efter en heldag på Tranviken med mamma och Thomas. Riktigt skönt har de varit och även fast de var så kallt i vattnet har jag badat flera gånger ;) Träffade på Fjobben, Palten och co också. Fan vad jag saknar er!
Nu ska jag snart äta och hoppa in i duschen. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda :)


RSS 2.0