Folk är idioter!


   Att ett enda litet sms kan förändra hela dan. Vaknade imorse med ett leende på läpparna, men de vände ganska snabbt. Man kan inte ens få förklara vad man menar innan de börjar gnällas och de gör mig så arg att folk inte kan lyssna!

  
Nu var de ju ett tag sen jag skrev igen och jag tänkte sammanfatta mig lite kort :)

   Lördag hände inte så mkt mer än att de blev en myskväll hemma med familjen, kollade på hockey med pappa och myste massor med Picasso och kissekatterna. Just de, jag färgade håret också och de blev faktiskt riktigt bra! :)

   I söndags var de dax för innebandy igen och de är ju alltid lika roligt, tyvärr så vann dom inte med gjorde däremot en väldigt bra match :) Efter de for jag ut till Mattias i Sundsbruk och hjälpte honom med att färga håret, han hade köpt en hårfärg som inte syntes så mkt på hans hår men lite skillnad blev de. Nästa gång får vi ta en ännu mörkare.

   I måndags var de återigen dax för träning efter att ha latat mig hela helgen, de gick ganska tungt eftersom min nacke strejkar men jag tog mig igenom de också :)

   Igår/tisdag, efter inte allt för många timmars sömn så klev jag upp och åkte till massören. Massage kanske är de skönaste som finns, men efter de att man fått massage så ska man ju egentligen vila någon dag. Kanske därför jag aldrig blir bra, åkte direkt från massören till stallet. Jag har inte tid att ta de lugnt ;) Blev en tur i regnet på Albi tillsammans med Linnéa och Raul, de var ändå ganska mysigt måste jag säga :)

  Idag/igår, har jag varit på banken och fixat nytt kort när dom var tvungen att spärra mitt gamla. Sen har jag varit i stallet hela kvällen. Skulle Egentligen haft med mig Alice på lektionen men hon hade skavsår i munnen så hon fick slippa idag. Istället red jag hästen som jag ska tävla i helgen. Och jag kan säga att jag ALDRIG känt mig så hjälplös på hästryggen i hela mitt liv, då den hästen också har problem med sår i mungiporna så går hon med en annan sorts träns utan bett och ni han ju föreställa er hur de såg ut, jag satt bara och åkte som en vante och hade ingen som helst kontroll. Tur att hästen hoppar allt annars hade jag legat på backen, för de var 150 km hela tiden. Hoppas dom hittar ngn lösning på problemet tills på söndag :) vi har även hämtat ut dom nya klubbjackorna idag och dom är så fina! :D

      Nya klubbjackan, är den inte snygg!? Och så står de "Sundsvalls ridklubb" på ryggen :)
               
                                                                                                                       



Kommentarer
Postat av: Mattias

Hihi kul att du nämde att du färga mitt hår :)

Ja vi får ta en mörkare färg nästa gång

2010-11-04 @ 05:35:50
Postat av: Erika

Kul att du lämnade en kommentar, de vill jag se oftare. Visste inte ens att du läste min blogg ;)

2010-11-04 @ 08:14:47
URL: http://erikawedin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0