Dagvill...

Vaknade imorse och var helt övertygad om att de var onsdag för de var ju tisdag igår, trodde jag iaf ;) Onsdagsysslorna som ska göras på jobbet varje onsdag blev inte gjorda för jag trodde ju de var tisdag så idag hade jag två dagars jobb att ta hand om... Men jag hann de också :) Nu vet jag att de är TORSDAG, jag har ju haft koll på vilket datum de är så varför inte dagarna? :P
Nästa vecka är de sista veckan vi har lunchöppet innan vi börjar med middag ist, eller a la carte som de så fint heter och de innebär ledighet för mig och förhoppningsvis en massa sol och bad!? ;)
Jag ska även få min första lön (för en hel månad) och jag undrar hur mkt de blir för helt ärligt så har jag ingen aning. Men vad som helst är egentligen bättre än försäkringskassans dryga 3000:- varje månad :)
Och en sak till: Min mobil som råkade fara ner i vattnet här för ngn månad sen och inte gått att använda sen dess har bestämt sig för att funka igen. Den är inte helt felfri, men går att använda tills vidare. Jag ska ju köpa en ny snart. De är så skönt att ha sin egen mobil igen! Nu måste jag leta reda på sladden så jag kan föra över lite bilder från mobilen till min nya fina dator. Den har jag lagt ngn stans och tänkt "jag lägger den här så vet jag vart jag har den". Ungefär som med allting annat. Jag är specialist på att lägga bort saker... Inte bra Erika!

Sen ska jag och Johan åka till våran älskade mormor och äta middag som vanligt på TORSDAGAR (som idag) ;)
Kanske blir några fler rader ikväll, vem vet :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0