Träning :)


   Hemma igen efter
en helg i Umeå, åkte dit för att kolla på Johan när han spelade innebandy. De var skönt att komma bort ett tag, Vi har bott på hotell och ätit hotellfrukost, finns inget bättre ;)

   Igår drog jag igång med träningen igen på allvar, så jävla roligt! Och ändå har jag inte så mkt träningsvärk som jag förväntat mig idag, kan bero på att jag ridit hela sommaren :)

   De har blivit mkt
ridning på senaste, ridskolan har ju dragit igång igen och utöver den så rider jag två andra hästar också. Och för er som inte vet så ska jag få åka iväg på ridskole-SM nu i september och går jag vidare från deltävlingen som hålls i Härnösand den 12:e så är finalen nere på Strömsholm ngn gång i november. De ska bli så roligt, hoppas bara att de går bra. Känner lite press eftersom Stefan vann samma tävling förra året, men då var de bara i dressyr och i år är de både dressyr, hoppning och teori. Så de gäller att sätta igång och plugga (inte min starkaste sida kanske) Men de gäller ju iaf ngt som jag tycker är väldigt roligt och jag kan ju de mesta redan innan :)

   Köpte en ny
leksak till Picasso igår. Han brukar inte bry sig om leksaker man köper, de är mkt roligare att springa runt och bära på en massa skor som man aldrig hittar när man ska åka iväg. Men den här verkar vara ganska speciell, han gick runt och bar den hela kvällen igår och hela dan idag och tar man ifrån honom den så blir han helt förstörd och bara piper. Hoppas bara den får vara hel ;)

   Vi får även besök
från Västerås på torsdag som stannar över helgen. Granlo BK ska spela mot svenska mästarna Storvreta på lördag så Rebecca (mamma och pappas bästa kompisars ena barn) ville åka upp :) För er som är sugna på att komma och kolla så är de i Sporthallen kl.15, be there! :)

   Nu sitter jag och väntar på att Jeanette ska sluta så vi kommer iväg till stallet snart, ska rida Alice idag. Imorrn ska jag rida två gånger på ridskolan, på torsdag ska jag rida Albi och så har jag hand om en annan häst hela helgen. Så de är Fullt upp ;)









Onsdag

  
   Ni ska få en gåta av mig...

· Varför gå alla onsdagar så otroligt segt?



Svar: För att man går och väntar på att ridningen ska börja.

   Lite fjantigt, Jag vet. Men de är så här jag känner varje onsdag ;)




En vecka sen sist...


Ja, de blir ett tag mellan gångerna, men ni får leva med de ;)

   De har inte hänt
så mkt, jag fyllde år i fredags och fick inte helt överraskande två par nya ridstövlar (ett par sommarridstövlar och ett par till vintern) eftersom mina gamla som har hängt med i många år nästan går att plocka sönder :P Annars fick jag lite småsaker som alltid är bra att ha. Så de tackar jag för! :) Min systemkamera som jag önskade mig får vänta tills i jul ;)

   De har även
varit Selånger marknad i helgen och för gammal traditions skull så måste man ju gå ner och kolla i alla stånden även fast de varit samma stånd, på samma plats, med samma saker sen man var liten. Men jag tycker ändå att de är ganska mysigt att strosa runt där några timmar. Jag köpte faktiskt lite hundgodis och ett kort koppel till Picasso som är bra att ha när man ska träna. Han har blivit så dålig på att gå i koppel, de kanske kan bero på att jag aldrig har honom i koppel så de måste vi styra upp ;) Jag fick även min efterlängtade LANGOS som jag väntat på sååå länge och den var tom godare än vad jag minns den :)

   Nu sitter jag och väntar
på svar från mamma om vi ska åka ut till birsta, måste nämligen byta ena paret ridstövlar jag fick för jag bokstavligt talat badade i dom och mamma behöver en ny mobil eftersom hennes sjunger på absolut sista versen :P

   Jag hade även
tänkt att försöka komma igång med träningen till veckan men eftersom jag har en kropp som en 90-åring så får vi se hur de blir med den saken, jag kommer knappt ur sängen på morgonen. Ryggen och nacken är stel, ena axeln är helt ur funktion och jag har ischias :( Konstigt nog känns de inte när jag rider...




PICASSO!


PICASSO ♥




Renbäddat ;)


   Nu ska jag strax hoppa ner i min renbäddade säng i mitt renstädade rum med nyborstade katter och en Picasso och sova ;)

   Idag/igår har jag
låg jag ute på baksidan i solen en stund innan jag gjorde mig i ordning för födelsedagskalas för Anna som fyller hela tretton år, grattis! Vi åt god mat och tårta till etferrätt. Sen när jag kom hem grillade jag med familjen, så nu behöver jag inte äta på en vecka :)

   Ikväll/i natt blev de
en promenad med Picasso och Stefan, vi strosade runt i Bergsåker innan vi bestämde oss för att gå upp till ridskolan och tillbaka. De har kommit två nya hästa Jonita, en svättfux hur fin som helst och Lukas, brun med Stjärna. Hoppas på att man kanske får rida ngn av dom på onsdag! :)




Mitt allt!


♥   ♥   ♥
♥   ♥   ♥



bilder :)


Dom säger att en bild är värd mer än 1000 ord, så vad är då 12 bilder?
Inte så svårt att missa vad jag gjort idag ;)











Världens bästa ridgrupp! :)


Nästa vecka börjar ridningen igen, jag längtar så! :)






Ny vecka...


Ja, då var de ännu en ny vecka. Vad tiden ska gå fort och snart är sommaren slut, Regnar gör de också :(

   Jag som ska ha hand
om Alice i veckan eftersom Linnea är i Sthlm, lär inte bli så mkt rida idag känner jag. Men hon kan må bra av att vila lite också efter några jobbiga dagar :) Jag och Linnea var med på en träningstävling med Alice på Alnö i torsdags, hennes första. Vi hoppade clear round i 50-60 cm och fick med oss en rosett hem iaf och de måste jag säga är ganska bra för en första tävling och med tanke på hur stressad hon var innan :)

   I fredags var jag
på Takida med dom bästa, Jeanette hade vunnit 2 biljetter i ngn tävling på jobbet och ville bjud mig, så varför säg nej? Tack Nettan! :) Blev en ganska lugn kväll för min del, men roligt hade vi!

   Sen jobbade jag
även sista passet på Oscar i lördags, jag som trodde de skulle bli en kväll med lite folk eftersom Roxett spelade. Tji fick jag! Men de gick rätt bra ändå :)
  
   NU GÄLLER DE ATT SÖKA NGT JOBB DÄR JAG VERKLIGEN BEHÖVS OCH DOM VILL HA MIG!

Lägger upp några bilder sen helgen:
Även Picasso måste vara med på några bilder, som vanligt ;)





Nä de är ingen vanlig dag..


För de är Idas födelsedag, hurra, hurra, hurraaa!!! Grattis gumman på din dag! :)

   Nu har jag ganska precis
kommit hem från Ida där jag ätit tårta och spelat Guitar hero, de var typ tusen år sen jag var där sist, men trevligt har jag haft även fast de inte blev så länge. Picassso var också med förstås och jag vet att han tycker att de är jätteroligt att vara där, där får han den uppmärksamhet han förtjänar ;) Nu sitter jag bara hemma och väntar på att mamma ska komma hem med bilen ngn gång så jag kan åka till Erik :)
  
   Imorrn ska jag
vara med på en träningshopptävling på Alnö med unghästen jag hjälper till att rida, de kommer förhoppningsvis gå jättebra och jag hoppas vi slipper regnet eftersom vi ska rida utomhus :)

Jag slutar med att lägga upp några bilder från senaste dagarna :)




:(


Utsällningen har blivit inställd! :(




Stallhund :)


   Jag har fått
min egna "lilla" stallhund. Innan jag köpte Picasso var målet att han skulle kunna gå lös överallt och bara följa efter mig och nu har jag äntligen uppnått de målet, han går lös överallt och lyssnar på minsta lilla vink! I förrgår var han med mig ut när jag red i skogen och igår i var han med mig i stallet, han strosar runt lite som han vill och försöker prata med alla kissekatter han ser men han håller alltid utkik vart jag är. Han är så duktig min älskade prins :)

   Vi har även
anmält oss till ytterligare en utställning, den här gången i Ånäsparken i Kovland den 14:e augusti och de är Golden Retrieverklubben som håller i den så de kommer bara att vara Golden med, de ska bli roligt att se vad han får för utlåtande av folk som är duktig på just den rasen. Jag håller tummarna att jag inte ska bli lika nervös som sist så jag förstör för oss :P

   Annars i veckan
har de inte hänt så mkt, varit på stan med mamma och shoppat lite och igår jobbade jag. Måste säga att de kändes väldigt tungt att gå till jobbet, men de gick ändå bra. Nu är jag ledig en vecka tills nästa gång :)
Stallhunden Picasso ♥



RSS 2.0