Söndag och innebandy :)


   Ja, idag är de ju som sagt söndag och jag har precis kommit hem från Innebandyn. De blev en Hård match mellan Granlo BK-IBK Handen. Men Granlo gick vinnande ur striden med hela 10-5! :)

  
De blir inget långt inlägg idag när de inte har hänt så mkt...

   Dom senaste dagarna har varit en plåga, jag vet att man inte ska klaga. Men de är inte så att jag vill ha er sympati utan jag tänkte bara berätta hur de ligger till... De är så att jag krockade för några år sedan och har sen dess haft problem med både ryggen och nacken. Nu sitter de mest i nacken och jag går till massör ungefär en gångi månaden och har även börjat gå hos en zonterapeut så får vi se om de blir bättre. Men senaste dagarna har jag knappt kunnat röra mig för jag har så ont i nacken, jag har inte kunnat vridit huvudet och inte ens tagit djupa andetag, huvudet har liksom legat på sned. Men idag känns de aningen bättre, efter en hel drös med piller :P

   Nä, nu blir de mat... Ha en bra kväll allihopa!







 


Lååång dag!


   Nu sitter jag äntligen i soffan efter en lång lång dag som startade redan kl 09.00 imorse, men så har jag fått massvis med saker uträttade också! ;)

   Ja, var ju
tvungen att kliva upp redan kl nio imorse för jag var kallad på möte hos ngt bemanningsföretag som heter yrkeskonsult, fattar inte varför när jag redan har ett jobb. Även att dom vill skicka ut mig på heltidspraktik utöver jobbet på Bite Line, är dom inte kloka!? Aja, efter de så åkte jag och klippte mig. Har väntat på de länge nu och de blev riktigt bra även om dom inte klippte så mkt. Gick jag en sväng på stan och shoppade några tröjor och en hårfärg för att sendan hämta upp Erik och åka ut till Birsta som vi tänkt att vi ska göra länge nu men inte blivit av pga olika anledningar (främst lathet), han skulle dit och köpa puckar. De blev hela 29 stycken till ett pris på strax över 400:- ;) Sedan tod vi en sväng på IKEA och köpte en skänk, två tavlor, en lampa och en blomma/träd. så nu är de ÄNTLIGEN handlat!
   Ikväll har inte hänt så mkt, färgade håret och gick en liten promenad med mamma, pappa och hundarna innan jag åkte in till stan och träffade Erik igen på hans rast. Nu ska jag bara slappa och kolla på lite tv innan de blir sängen för min del :)

   Godnatt gott folk!












VACKRAST I VÄRLDEN! (`v´)

  










Ny vecka...


   Nyss hemkommen från Indal hos min första runda hos zonterapeuten, får se om han kan göra ngt åt min onda nacke...

   Som sagt,
Varit hos zonterapeuten för första gången idag. Blev skickad dit av min massör så får vi se om de hjälper. Hade förberett mig på fruktansvärd smärta eftersom jag är så otroligt känslig under fötterna, men jag är ju som sagt också ganska tålig. De är nästan så att jag blev lite besviken ;) Men förmodligen gör de ondare nästa gång så jag ska inte ropa hej än.

   De var ju några dagar sen jag skrev nu, men jag har helt enkelt inte haft tid. Jag har jobbat och stått i, har även hunnit varit till Umeå och kollat på innebandy i fredags. En match som Granlo vann ganska enkelt med 10-6 :) I lördags var de hockeydax, Erik hade köpt biljetter för länge sen så vi gick ett gäng på Timrå-Modo. Jag som Modofan mådde ganska gott efter en klar 5-2 seger ;) Efter de åkte jag vidare till mormor och morfar på middag och sen vidare hem till Eriks kompis och spelade lite sällskapsspel, En riktigt rolig kväll faktiskt! :) Igår jobbade jag stängning och slutar egentligen kl 23, men jag tror vi var klara redan kvart över tio. Känns som om jag kommit in i de lite mer och behöver inte lika mkt guidning så de är skoj :) Har även fått min tavla jag beställde på Picasso och den är så fin, men är den värd 469:-? Värt att fundera på... :P Och jag väntar fortfarande på min OnePiece Mjukisdress så förhoppningsvis kommer inom dom närmsta dagarna! :D

   Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem från Birsta, Förhoppningsvis med min tröja som jag vill ha som hon ska se om den finns kvar :) Sen ska hon följa med och göra mig sällskap i stallet, sista gången nu innan Albi flyttar till ett annat stall under tiden hon ska ha fölet. Ska jag var ärlig så ska de bli ganska skönt att komma iväg från allt skitsnack, men de är klart jag kommer att sakna dom flesta. Som tur är så flyttar hon tillbaka till hösten :)

   Nä, nu ska jag dra mig men ni får ha en bra kväll allihopa som läser!






Vaken tidigt...


   Ja, jag var ju så illa tvungen. Efter drygt en timmes sömn, som jag inte ens vet om de var sömn för när jag klev upp kändes de inte som jag hade sovit alls... Klädde jag på mig och for vidare mot arbetsförmedlingen. Har även varit förbi på jobbet och fixat så jag slipper jobba på lördag, så efter mkt osäkerhet så blir de iaf hockey! ;)

   Nu sitter jag
bara och väntar på att tiden ska gå så jag får åka till stallet, funderar på om jag ska vila en stund men jag är trots dålig sömn i natt inte speciellt trött. Kanske tar och borstar Picasso ist, då vet jag iaf en som blir glad :)

   I måndags var de iaf jobb på schemat, kom till jobbet i tron om att jag skulle jobba till 23. Jag blev förvånad när jag bara hade tid till 21 och de var så otroligt lugnt, körde bara ut 7 pizzor på hela kvällen och ändå stannade jag kvar en timme extra ;) Har iaf kommit underfund med att jag trivs jättebra! :)

   Igår var de dax för ridning igen, blev en tur runt ridskolan tillsammans med Emmy och Guyen. Rigt mysigt var de, fullmåne som lyste upp och bara några ynka minusgrader. Blev kvar sist i stallet som vanligt, tod och sopade hela stallet så nu är de fint. Eller de är väl förmodligen inte fortfarande fint, men de var... En stund ;)

   Imorgon efter jobbet (17-21) ska jag packa med mig datorn och åka till Daniel och fixa några grejjer, ska bli så skönt att äntligen få en fullt fungerande dator! Du ska veta att jag uppskattar väldigt mkt vad du gör för mig :)

   Nä, nu ska jag hämta borstarna och sätta igång. Picasso älskar att bli borstad :
                                           
                                
                Min älskade somntuta imorse, inga som helst planer på att kliva upp ;)
  





Förresten..!


SNART ÄR DEN MIN!!! :D
Är den inte fin!?









Försenad match...


   Efter många om och men fick äntligen publiken i sporthallen kolla på match, en match som började lite knackigt men som Granlo ändå lyckades vinna med 9-5 :)

   Ja, som sagt.
Matchen blev framflyttad eftersom bussen som skulle ta Odelberg upp till Sundsvall stod still efter halva vägen pga olycka och ingen visste när dom skulle vara framme. Först var de sagt att matchen skulle börja 16.00, sen 16.30, sen 17.30. Men den började inte förän 18.30...Många i publiken hade då redan gått hem, men som inbiten Granlo BK-fan är de ju klart man sitter kvar på dom hårda bänkarna med träsmak i rumpan och hejjar fram laget till seger denna gången! ;)

  Igår hände inte så mkt, vaknade med världens värk i nacken och hela dagen gickåt till att försöka få ngn ordning på den, utan framgång. Men efter att knaprat lite piller så kändes den ändå okej. Tur att jag ska till massören snart! Annars blev de bara lite tvtittande :)

   Nu är de ännu mer tv som gäller, hockey närmare bestämt. Washington-Ottawa, så jag ska kolla vidare :) Ha en bra kväll allihopa!





Fredag


   Idag är de ju äntligen fredag, men vad ska man göra? Erik ska tydligen på födelsedagsmiddag hos sin mamma, men vad ska jag göra? Tråååkigt!

   Vaknade för inte
allt för länge sen och har inte hunnit göra ngt och de finns inget att göra heller, sitter hemma med Johan mitt emot mig. Vi sitter vid varsin dator och gör absolut ingenting... Kollar på lite tv bara, men resen av kvällen då? Vi får helt enkelt se var som händer.

   Igår var de meningen att jag och Jeanette skulle ta en skrittur med hästarna eftersom och gjort illa knäet när hon åkte slalom, men vi han bara ut ur stallet och skulle hoppa upp på hästarna så vred hon knäet igen, stackarn! :( Så de var bara att vända tillbaka in igen. Och som om inte de var allt så fick jag göra hennes sysslor, dvs allt som ska göras i stallet åt ens häst varje dag innan man kan åka hem och de tar ju ett tag och jag fick göra dubbelt. Men vad gör man inte för sin älskade vän? ;)

   Nu blir de forsätta att tråka och försöka komma upp med ngt att göra ikväll, lär väl bli lite Let´s dance iaf... Ha en bra kväll allihopa!






Ridning! :D


   Så, idag började ridningen igen efter juluppehållet. Som vi, eller iaf jag har längtat! ;)

   Åkte upp till
stallet redan vid fem som vanligt jag och Picasso, men till min förvåning hade ingen kommit än så jag gjorde Ann-Marie sällskap i Cafeterian en stund och de är alltid lika trevligt :) Sen kom Sofie och Jeanette efter ett tag, efter de rullade resten in ganska snart ;) Blev som vanligt en liten pratsund innan ridlektionen. Fick en häst som jag absolut inte ville ha, men efter lektionen var jag riktigt nöjd ändå. Så en sak har jag lärt mig idag, att inte gnälla förän efteråt ;)

   Gav ju blod igår också och tro de eller ej så var jag faktiskt lite nervös, jag som aldrig brukar vara nervös över ngt alls i princip. Jag hade förväntat mig yrsel, illamående och trötthet. Men också som jag skrev i tidigare inlägg, "jag är en hårding". Och sköterskan var jättetrevlig! De gick iaf hur bra som helst, kände ingenting av ovanstående och jag skulle kunna sprungit ett maraton efter, så nästa gång behöver jag inte oroa mig ;)
   De enda som har varit lite jobbigt är att jag inte kunnat tagit några tabletter mot min onda (80-åriga) kropp och helst nacke, men de är bara att härda ut veckan innan och de ska jag väl klara av? :)

   Nu ska jag kolla vidare på tv och funderar på att borsta både katter och hund :) Nattinatt!









träning :)


   Måste först berätta om stockholmarna som säger sig ha så mkt snö, jag höll på att skratta ihjäl mig när jag kom till Sthlm igår. Vart var all den den snön dom pratade om, för dom kunde väl ändå inte mena dom ynka 20-30 cm som låg på backen!? Vägarna var tom bar ;)

   Matchen vann dom
iaf igår men dom gjorde inte mer än vad dom behövde, de var aldrig riktigt spännande men jag hade väntat mig några fler mål än 5 stycken på 36 skott. De kanske kommer nästa gång, vi får hålla tummarna :)

   Idag sov jag lääänge, gick och la mig strax efter två i natt och klev inte ur sängen förän kl 16.00 idag :P Efter de har jag bara tagit mig ork till att åka och träna, nu sitter jag och kollar på tv och försöker bli trött. Fick veta idag att vi ska på möte på jobbet imorgonbitti kl 10. Jag som hade tänkt sova ut eftersom jag ska ge blod för första gången imorgon, och dom tar ju hela 4,5 dl. Dom gav råd om att man skulle sova och äta bra innan så vi får väl se hur de blir med den saken, men de går nog bra. Jag är ju en hårding! ;)

   Nu ska jag kolla vidare på tvn. Önska mig lycka till imorgon! :)









 


Lite tidsfördriv :)


   1.  Hur gammal är du om fem år?
   30, kan dock berätta att jag känner mig som 15 :P

   2.  Vem var den sista du träffade?   Mamma sitter bredvid mig nu.

   3.  Hur lång är du?   167,5 närmare bestämt :)

   4.  Vilken var den senaste filmen du såg?   Pirates of the Caribbean, död mans kista :)

   5.  Vem ringde du senast?   Pappa, tror jag.

   6.  Hur löd ditt senaste sms och till vem?   Oj, de lär ha varit till Erik. Säkert något meningslöst som en glad gubbe kanske ;) 
   
   7.  Vad är dagens planer?  
Åka buss, kolla på innebandy (förhoppningsvis en match som dom vinner) och åka mer buss :P

   8.  Föredrar du att ringa eller skicka sms?   Sms :)

   9.  Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda?   Gifta!

   10. När såg du senast din mamma?   Nu.

   11. Vilken ögonfärg har du?   Blå.

   12. När vaknade du idag?   05.30 ringde klockan "/

   13. Har du någon gång hittat en katt?   Haha, man ser ju katter lite varstans utomhus så de kan jag nog påstå att jag har gjort;)

   14. Vilken är din favoritplats?   Jag måste nog säga, framför tv:n även om jag gillar att vara på gymmet också :)

   15. Vilken plats föredrar du minst?   Den var svårare, jag vet inte riktigt.

   16. Var tror du att du befinner dig om tio år?   Förmodligen i Sundsvall, har inga planer på att flytta härifrån än iaf :)

   17. Vad skrämde dig som barn?   "Stygfogden", mormor skrämde mig alltid att han skulle komma om jag inte skötte mig ;)

   18. Vem fick dig att skratta senast?   Jag skrattar mest hela tiden så jag vet inte :)

   19. Är du för ung för att äga vinylskivor?   Jag tror jag är för ung, däremot så vet jag att mamma och pappa har några stycken.

   20. Har du stationär eller bärbar dator?   Bärbar!

   21. Sover du med eller utan kläder på dig?   De beror på :)

   22. Hur många kuddar har du i sängen?   De är många, jag är lite av ett kuddfreak. Jag har hela nio stycken! ;)

   23. Hur många landskap har du bott i?   Ett.

   24. Har du någon gång spytt på fyllan?   Ja.

   25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?   Jag föredrar nog barfota :)

   26. Är du social?   De vill jag nog säga att jag är :)

   27. Vilken är din favoritglass?   Är inte så stort fan av glass, men måste jag säga någon får de bli 88:an.

   28. Vad skulle du göra om du vann en miljon?   De har jag inte spekulerat i än :)

   29. Tycker du om kinamat?   Jag älskar kinamat!

   30. Tycker du om kaffe?   Livets dryck? ;)

   31.Vad dricker du till frukost?   Dom gångerna jag äter frukost så blir de oboy :)

   32. Sover du på någon särskilld sida?   Nä, de tror jag inte. Däremot så ligger jag nog ganska sitlla när jag sover :)

   33. Kan du spela poker?   Kan, kan jag väl. Men jag är inget proffs.

   34. Tycker du om att mysa?   De bästa som finns!  

   35. Är du en beroendemänniska?
   Nja.

   36. Känner du någon med samma födelsedag som din?   Nej.

   37. Vill du ha barn?   Såklart :)

   38. Kan du några andra språk än svenska?   De ska vara engelska då.

   39. Har du någonsin åkt ambulans?   Ja, fast inte som pasient :)

   40. Föredrar du havet eller en pool?   Havet, alla gånger!

   41. Vad spenderar du helst pengar på?   Picasso kanske och en jävla massa skit ;)

   42. Äger du dyra smycken?   Jag har väldigt mkt guldsmycken, men inte vet jag om dom är så dyra.

   43. Har du någon gång testat narkotika?   Ja.

   44. Vad är de senaste du stoppade i munnen?   En macka som jag äter nu :)

   45. Vem är den roligaste människan du känner?   Erik (`v´)

   46. Välj ett ärr på din kropp?   Ärret från piercingen jag hade i läppen.

   47. Vad har du för ringsignal?   Rosa Pantern :)

   48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten?   Mamma har säkert några undanplockade :P

   49. Flirtar du mycket?   De vill jag inte påstå.

   50. Vart togs din profilbild för din blogg?   "Modell för en dag"

   51. Kan du byta olja på bilen?   Om ni låter mig få hålla på en stund så kanske ;)  

   52. Har du fått fortkörningsböter?
   Nä, tack och lov!

   53. Vilken var den senaste boken du läste?   Ingen.

   54. Läser du dagstidningen?   Varje dag på internet :)

   55. Prenumererar du på någon veckotidning?   Nope.

   56. Dansar du i bilen?   Dansa vet jag inte, men jag är väldigt duktig på att sjunga när jag är ensam i bilen ;)

   57. Vilken radiostation lyssnade du på senast?   Radio Guld tror jag.

   58. Vad vad de senaste du krafsade ner på ett papper?   Ett telefonnummer :)

   59. När var du i kyrkan senast?   De minns jag inte :)

   60. Vad är din favoriträtt?   I princip allt som har med kött att göra ;)






Stockholm :)


   Efter drygt en timmes sömn bär de nu av ner mot Sthlm och innebandymatch mellan Granlo-Hässelby. skönt att de finns internet på bussen så man har ngt att göra :)

   Ja som sagt,
  Efter lite drygt en timmes sömn var de dax att kliva upp, göra sig i ordning för att hinna med sperlarbussen mot Sthlm och innebandy :) De är skönt att få komma bort från verkligheten ett tag och jag gillar ju att åka buss, de är riktigt mysigt och ett stort plus är att de också finns internet på bussen. Tänk vad teknologin har gått framåt! ;)

   Igår var de iaf dax för jobb 16-23, jag börjar lära mig alla vägarna i stan nu även om de finns några frågetecken. Men de kommer med tiden. De gick väldigt bra att jobba igår trots vädret, lyckades köra ut ungefär 25 pizzor och ett tag kändes de som jag skulle få en hyffsad dricks, men tji fick jag när jag räknade kassan och de saknades pengar. Måste varit jag som gett tillbaka för mkt pengar vid ngt tillfälle, jag får lösa de på ngt sätt. Nu ska jag inte jobba igen förän nästa helg om de inte blir så att jag blir inringd om de skulle saknas folk :)









3 saker...


   3 saker som skrämmer mig: Mörker och ensamhet (tillsammans), spindlar och tvestjärtar. 
   3 saker jag har på mig: BH, trosor och tröja. 
   3 sanningar:
Oj, de finns så mkt, men här är några saker... Jag klarar inte av att lyssna på soundtracket till Arkiv X, jag får rysningar i hela kroppen och vill bara sjunka under jorden. Jag tappar matlusten om jag skulle få syn på en fluga när jag äter (bara tanken av vart den kan ha varit äcklar mig enormt). Samma sak om jag skulle få med ett skal om jag ska äta ägg, äter räkor eller om jag skulle få med ett ben när jag äter fisk.
   3 saker jag verkligen vill ha: Just nu, SOMMAR, oändligt med pengar och att mina nära och kära får vara friska :) 




Ni kan ju lyssna på den för de tänker inte jag ;)







Pappas födelsedag!


   "Vad är de för en dag, är de en vanlig dag? Nej, de är ingen vanlig dag för de är pappas födelsedag. HURRA, HURRA, HURRA!!!"

   Vi har nyss
haft mormor och morfar här på födelsedagsfika och smällt i oss både smörgåstårta och vanlig tårta och de är ju så gott!!! Mamma gör egen smörgåstårta och jag måste erkänna att de är nog de godaste jag vet, synd att hon bara gör den när ngn fyller år. Nu är de ju flera månader till nästa gång ;)

   IKväll börjar Let´s dance också och de måste man ju kolla på, Andreas Weise ska vara med och jag tror att han kan vara ganska duktig :)









Rent akvarium :)


Måste dock köpa lite fler fiskar då jag bara har två stycken kvar ;)







 


Snööö...


   SNÖÖÖ, SNÖÖÖ, SNÖÖÖ och ännu mera SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. När ska de ta slut?

   Har bara för
ett tag sen kommit hem från stallet, tanken när jag åkte dit var att låta Albi vila eftersom de är årets snöstorm ute och så blev de. Hon är ju dräktig också så de gör inget om de blir ngn extra vilodag :) Men då fick jag en annan häst på halsen, så de blev ändå en tur ute i snöyran :P

   Nu sitter jag och kollar på "Dumpad" som går på tvn. Funderar på om jag ska ta tag i att göra rent akvariet, men de får bli en senare historia. Tänkte även hinna ta mig en dusch :)

   God kväll gott folk!






 


Tråååk!!!


   Ja, ni hörde mig... TRÅÅÅK!!! Den här dagen har inte varit annat än tråkig från början till slut.

   De började med att jag har vaknat tusentals gånger i natt och när jag väl klev upp kl. 14.30 kändes de inte som jag sovit ngt alls, sen bar de av mot sporthallen och kolla på träningsmatch mellan Granlo-Hudik. En match som Granlo egentligen ska vinna relativt lätt, men så var inte fallet idag. De blev ist utklassning med 11-6 för Hudik. Vidare hem och äta lite mat och kolla på nästa match, bronsmatchen mellan USA-Sverige. Där kom nästa bakslag och Sverige förlorade med 4-2. Och till sist, mjukisdressen jag skrev om igår är de bara att glömma. Jag vet att man ska inte klaga för de finns alltid ngn som har de sämre och så är de ju, de här är bara småsaker. Men de är småsaker som gör mig på dåligt humör :(

  Nu ska jag göra Erik sällskap och kolla på JVM-finalen mellan Kanada-Ryssland och inte tänka så mkt... Hålla tummarna för att de blir en bättre dag imorgon!

   GODNATT!







OnePieace


   En sak som jag tänkt att jag bara måste ha, satt och kollade runt lite och nu bara MÅSTE ha ännu mer!
   
   Lite dyrare än vad jag hade väntat mig, men som tur är jag har jag en julklapp innestående hos Erik ;) Ser dom inte mysiga ut? Är som gjord för mig, jag som springer runt i mjukiskläder jämt :)



                                                                                                                                                    
                       


 









Tillbaka till vardagen


   Så var allt de roliga över och vi har påbörjat ett nytt år. Men jag säger som alla andra... "Nytt år nya möjligheter" och förhoppningsvis blir de ett bra år! :)

   De har inte hänt allt för mkt sen sist och de blev en nykter nyårsafton i år, jag och erik satt och kollade på hockey och var ut en sväng och kollade på raketerna på tolvslaget :) Jag har tänkt på de, jag skulle passa alldeles utmärkt som gravid, jag som hellre sitter hemma framför tv:n än att gå ut och dricka alkohol. Eller så kan man bara se de som att jag är en tråkmåns. Men tänk vad skönt att vakna upp på morgonen och slippa vara bakis ;)
 
   Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem med bilen så jag kan åka iväg och träna för första gången i år, känner att jag har varit alldeles på tok för lat alldeles för länge nu, dock har jag också varit förkyld. En förkylning som inte vill släppa, men jag har ju inte ont i halsen så de är ingen undanflykt för att inte träna... :)

   Jag har ju inte gett ngt nyårslöfte i år, men jag kan lova att jag ska försöka bli lite flitigare på att uppdatera bloggen :) 








Julklappar


   Som sagt var de en väldigt mysig jul med många julklappar, tänkte försöka göra en lista på de jag fick :)

   · Vinterridbyxor
   · Vinterridvantar i skin
   · Vaaarma ridstrumpor
   · Ridbyxor
   · Ridstrumpor
   · Tävlingskvaj
   · Tävlingsskjortor/blusar 2 st
   · Duntäcke
   · Tempurkudde
   · Trosor
   · Strumpbyxor
   · Diverse prydnadssaker, en jättefin häst i sten, tomte m.m
   · Skyddsskal till iphonen
   · Bodylotion, 2 till kroppen och 2 till händerna
   · Duschcream
   · Jay´s skiva
   · Nagellack + remover
   · Presentkort på Birsta City
   · Presentkort till Himlabadet
   · Godis
   · Lotter, vann faktiskt 50:- 
  
   Tror jag fått med allt nu, får väl se om de dyker upp ngt mer här :)
                                                                                 
                                                                                                                                            






RSS 2.0